2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONA ERDİ

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğretmenlere büyük ödül: MEB'den ödül alan öğretmenlerin tam listesi Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğretmenlere büyük ödül: MEB'den ödül alan öğretmenlerin tam listesi

2017-2018 eğitim öğretim yılıyla birlikte hizmete giren ve çocukların geleceğe hazırlanmaları ile kişisel gelişimlerine katkı sağlanması anlamında birçok etkinliğe imza atan Beşinci Mevsim Kreşinde eğitim gören minik öğrenciler karne heyecanını yaşadı.

Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi'nin arka kısmında bulunan şehit ve gazi ailelerinin çocukları ile Umuteli aileleri ve İnegöl Belediye personelinin çocuklarının eğitim gördüğü Beşinci Mevsim Kreşinde düzenlenen karne dağıtımına Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ile veliler katıldı.

Şahin, eğitimlerini tamamlayan 40 öğrenciye karnelerini verdi. Karnelerini alan minik öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

"TÜM İMKANLARIMIZI ÇOCUKLAR İÇİN SEFERBER EDİYORUZ"

Beşinci Mevsim kreşinde gerçekleştirilen karne dağıtımında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan şahin, "Belediye olarak her yaştan bireye hizmetin en kalitelisini, en güzelini sunmaya gayret ederken, çocuklarımıza ayrı bir parantez açıyoruz. Bugünün küçüğü olan yavrularımızın yarının yetişkinleri olacağını bilerek, daha donanımlı ve başarılı nesiller yetiştirmek adına tüm imkanlarımızı yavrularımız için seferber ediyoruz.

Bu kapsamda aynı zamanda sosyal belediyeciliğinde en güzel örneklerinden biri olan Beşinci Mevsim Kreşimizi Eylül ayı itibariyle hizmete almıştık. Bu güzel mekanda ilk eğitim-öğretim yılının sonuna geldik. İnşallah nice güzel yılları Beşinci Mevsim Kreşimizde geleceğimiz olan yavrularımızla birlikte geçiririz" dedi.

"GELECEĞİMİZ OLAN YAVRULARIMIZ İÇİN NE YAPSAK AZ"

Çocuklarımızın her açıdan donanımlı bir birey olmaları için uğraş verdiklerini belirten Şahin,

"Beşinci Mevsim Kreşinde okul öncesi eğitimle, çocukların öğrenim yaşamlarını belirleyecek olan zihinsel, duygusal gelişimlerinin belirli bir eğitim programı çerçevesinde yürütüyoruz.

Geleceğimiz olan yavrularımız için ne yapsak az. Kreşimizde çocuklarımızın her açıdan gelişmesi için her türlü imkanı sağlıyoruz. Beşinci Mevsim Kreşi; sıcacık bir ortamda, cıvıl cıvıl, her türlü imkanın çocuklar için sağlandığı güzel bir mekan haline dönüştü. Bu durum da bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor" diye konuştu.

40 MİNİK ÖĞRENCİ KARNELERİNİ ALDI

Şehit ve gazi ailelerin çocukları ile Umuteli aileleri ve belediyemiz personelinin çocuklarının yer aldığı Beşinci Mevsim Kreşinin emin adımlarla yoluna devam ettiğini belirten Şahin,

"Bugün Beşinci Mevsim Kreşimizde minik yavrularımızın karne heyecanlarına ortak olmak istedik. 3-5 yaş aralığındaki 40 yavrumuza karnelerini vermek üzere buradayız. Onların mutluluklarını gözlerinden okuyabiliyoruz."

TATİLİ EN GÜZEL ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİN

Beşinci Mevsim Kreşimizde Bugünün yarını; yarının umudu olan minik yavrularımızın vatanına, milletine ve bayrağına bağlı, çağı yakalamış, nitelikli ve donanımlı bir şekilde yetişmeleri noktasında ilk adımları bu nezih mekanda atmanın mutluluğunu yaşıyoruz diyen Şahin,

"Dolu dolu ve farkındalık ortaya koyan bir eğitim dönemini geride bırakıyoruz. Tüm yavrularımıza yaz tatilinde güzel vakit geçirmelerini temenni ediyor, çocuklarımızın eğitimleriyle ilgilenen öğretmenlerimize de teşekkürlerimi sunuyorum.

Son olarak yarınlarımız olan çocuklarımızın her açıdan en iyi şekilde yetişmeleri için elimizden gelen her türlü imkanı sağlayacağımızı buradan bir kez daha ifade ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.