5 BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYINI DAHA KAMUOYUNA TANITTI

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, parti binasında yaptığı basın açıklamasıyla 5 belediye meclis üyesi adayını daha kamuoyuna tanıttı. Adil ve ilkeli şehircilik anlayışı vurgusu yapılan toplantıda, Osman Aybil, Sebahattin Temiz, Seyit İnkaya, İdris Boz ve Kenan Alemdar belediye meclisi üyesi adayı olarak açıklandı.

Belediye başkan adayı Hasan Eroğlu ile partililerin katılımıyla yapılan toplantıda konuşan İlçe Başkanı Fikret Bayram, "Biz bugün yaşayanların hakkını korumanın yanı sıra dün yaşayanların bize emanet ettikleri değerlere sahip çıkan ve koruyan, yarın yaşayacak olanların hakkını da baş tacı eden bir şehircilik anlayışı ile geliyoruz. Bize miras kalan değerleri korumayı başaramazsak hizmet götürdüğümüz insanımıza hak ettiği hizmetin verilmeyeceğini biliyoruz. Biz yarınki nesillerin hak ve hukukunu gözetmeyen bir şehircilik anlayışının bugüne de huzur getirmeyeceğine inanıyoruz" dedi.

VAR UYGULAMASINI ÖRNEK VERDİ

Daha önce 7 belediye meclis üyesi adaylarını açıkladıklarını anımsatan Bayram, "Avrupa ülkelerinde yapılan uygulama artık ülkemizdeki futbol maçlarında da VAR adı verilen kamera sistemi uygulanmaya kondu. Hakem doğru karar vermediğini hissettiği anlarda gidip oraya bakıyor ve hangi kararım doğrudur diye kendini check-up ediyor. Fakat anlaşılan o ki gönüllerdeki bozulma gözlere yansıyınca 40 tanede kamera koysanız doğruyu görebilme imkanınız olmuyor. Taraftarlar da bundan dolayı kızgın."

"VAR dediler yok ettiler. İşte bir kısım vatandaşımız da görüntülere rağmen kırmızı kart vermemeye ve penaltı çalmamaya davet ediyor. Bunun önüne geçmemiz diye düşünüyorum. Belediyeyi kazandığımız günün ertesinde çalacağız. İnegöl'deki ihtiyaç sahiplerinin kapısını çalacağız. Kırsal kesimde 'ne olacak halimiz' diyen tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın kapısını çalacağız" diye konuştu.

Konuşmanın ardından isimleri açıklanan belediye meclis üyesi adayları tek tek söz alarak, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu'nun, 'Dürüst Başkan Dürüst Yönetim' davetine icabet ettiklerini belirttiler ve halis niyetlerle çıktıkları bu yolda seçmenden destek istediler.

OSMAN AYBİL KİMDİR?

Seçimi CHP Kazandı, Mazbata AKP'ye Verildi Seçimi CHP Kazandı, Mazbata AKP'ye Verildi

1980 yılında İnegöl'de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İnegöl'de tamamladı. 1995-2010 yılları arasında mobilyacılık mesleğini icra eden Aybil, 2010 yılında kendi firmasını kurdu. İMOS (İnegöl Mobilya Sanayicileri) Derneğinde başkan yardımcılığı görevini yürüten Osman Aybil aynı zamanda MODEF Fuarcılık yönetim kurulu üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

SEBAHATTİN TEMİZ KİMDİR?

1976 yılında Almanya'da doğdu. İlkokulu ve ortaokulu memleketi Artvin/Şavşat'da, lise ve üniversite eğitimini İnegöl'de tamamladı. 2003 yılında mali müşavir olan Temiz, 2011 yılına kadar sektöründe öncü uluslararası bir mobilya firmasında mali müşavir olarak çalıştı.2013 yılında Kamu Gözetim Kurumu Bağımsız Denetçi belgesi aldı. 2011 yılından itibaren mali müşavirlik ve bağımsız denetçilik faaliyetlerine kendi ofisinde devam etmektedir. İnegöl Şavşatlılar Derneği'nde yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda dernek saymanıdır. Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı'nda yönetim kurulu üyesi, mahalle sorumlusu ve kongre delegesi olarak görev yapmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

SEYİT İNKAYA KİMDİR?

1969 yılında Sinanbey Mahallesi'nde doğdu. İlkokulu 6 Eylül İlkokulu'nda okudu ve İnegöl Lisesinden mezun oldu. 14 yaşından beri kasaplık mesleğini icra etmektedir, 2006 yılından beri kendi markası olan "Kasap Seyit" markasıyla yurt içi ve yurt dışında İnegöl köftesine değer katmaktadır. Seyit İnkaya evli ve üç çocuk babasıdır.

KENAN ALEMDAR KİMDİR?

1975 yılında Trabzon'da doğdu. 1997 yılı İnegöl İmam Hatip Lisesi mezunu olan Kenan Alemdar hafızdır. Sefertası Yardımlaşma Derneği kurucu başkanıdır ve 11 yıl yöneticiliğini yapmıştır. 5 yıl İnegöl AGD şube başkanlığı yaptı yaptı. Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı'nda çeşitli görevlerde bulunan Kenan Alemdar ilçe başkanlığı ve eğitim başkanlığı görevlerinde de bulundu. Kenan Alemdar evli ve 2 çocuk babasıdır.

İDRİS BOZ KİMDİR?

1967 yılında Trabzon/Yomra'da doğdu. İlkokulu, İnegöl Cumhuriyet İlkokulu'nda okudu. 1989 yılında mobilya ticareti üzerine iş hayatına atıldı. Karadeniz Güvenspor da yöneticilik ve İnegöl Karadenizliler Derneği'nde yönetim kurulu üyeliği yapmıştır. İdris Boz evli ve üç çocuk babasıdır.