İnegöl Belediyespor yönetimi ve antrenörleri, önceki akşam Kapalı Spor Salonunda sporcuların aileleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Başkan Adem Tayyar: "2009 Yılının son ayında kurulan İnegöl Belediyespor kulübümüze bugün baktığımız zaman 2,5 yıl gibi kısa süre içinde gerçekten çok güzel mesafeler kat ettiğimizi söylemek istiyorum. Belediye Başkanımız ve Belediyespor Onursal Başkanımız Alinur Aktaş öncülüğünde ilçemizde daha fazla sayıda vatandaşımıza spor yaptırmak ve sporu çeşitlendirip genele yaymak hedefi ile bundan 2,5 sene önce yola çıkmıştık. Spor deyince akla gelen ilk branş olan futbolun yer almadığı çalışmalarda, Allaha hamdolsun ki 8 branşta 800"ün üzerinde yavrumuza düzenli ve bilinçli bir şekilde antrenör arkadaşlarımız nezaretinde belli bir spor disiplini ve iyi bir birey olmaları için çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Fenerbahçeli futbolcuların cezaları belli oldu Fenerbahçeli futbolcuların cezaları belli oldu

"ÇOCUKLARINIZ EMİN ELLERDE"

"Voleybol başta olmak üzere basketbol, masa tenisi, atletizm, h, güreş ve yüzme branşı ile birlikte Herkes için spor faaliyeti dediğimiz bayanlara yönelik özel spor seanslarımızla ilçemizde sporu yaygınlaştırmanın ve çeşitlendirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diyen Tayyar: "Sizin evlerinizden bize emanet ettiğiniz yavrularınız burada, İnegöl Belediyesporda emin ellerde lütfen buna emin olunuz. Çocuklarınız bu salonda ve bunun aynısından olan Alanyurt Yunus Emre Spor Kompleksinde spor eğitimi alıyor. Atletizm branşını ise İlçe Stadyumunda yapıyoruz. Bu çalışmaları yapmamızda iki önemli unsur var. Birincisi; okul dışında artan maalesef kötü alışkanlıkları kötü arkadaşlar gibi hiç birimizin tasvip etmediği kötü koşullardan yavrularımızı uzak tutmaya çalışıyoruz. İkincisi, biliyorsunuz ki bu yaşlarda çocuklarımız çok aktif ve çok hareketli oluyorlar. Bunların enerjilerini bir şekilde atmaları, deşarj olmaları gerekiyor. Biz İnegöl Belediyespor marifeti ile bu çalışmalara da ön ayak oluyoruz" ifadelerini kullandı.

"ÇOCUĞUNUZU SPOR YAPARKEN GÖRÜN"

Velilere seslenen Tayyar: "Bizi tanıyın istiyoruz. Yavrularınızı emanet ettiğiniz antrenörleri tanıyın istiyoruz, Çocuklarınız nerede spor yapıyor, hangi imkanları kullanıyor bunları görün istiyoruz. Bu salonlara gelin bizi ve çocuğunuzu spor yaparken görün istiyoruz. Hem bizi denetleyin hem de yavrunuz sizi salonun tribününde gördüğü zaman gerçekten iyi bir şeyle meşgul olduğunu görsün ve anlasın. Onlara kendilerini size gösterme imkanı sağlamanızı istiyoruz" ifadelerini kullandı.