İnegöl Belediyespor, Efeler Liginde Cuma, Cumartesi ve Pazar günü oynayacağı son 3 maçın ardından 2018-2019 sezonunu kapatıyor. Bu zorlu karşılaşmalar öncesi Belediye Başkanı Alper Taban, dün akşam voleybol takımıyla düzenlenen sezon kapanış yemeğinde bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, kulüp yöneticileri ve sporcular ile teknik ekibin katıldığı yemekte, Taban son 3 karşılaşmayla ilgili başarılar dileyip yeni sezona dair de görüşlerini belirtti.

Yemeğin ardından sporculara hitaben bir konuşma yapan Başkan Taban, "Artık sezonu tamamlıyoruz, bununla alakalı sizlerle bir araya gelmek istedik. Ben 2017 yılı Kasım ayında göreve geldim, 31 Mart tarihine kadar da bir mücadele verdik. Bu süreçte de takımımızla beraber yol almaya, hedefler koymaya çalıştık, yönetici arkadaşlarımızla yenilendik derken 16 aylık bir zamanımız vardı, bu süreyi güzel bir şekilde çalışarak, gayret ederek, planlamamızı yaparak seçim tarihine kadar getirdik. Siyasi büyüklerimiz, seçmenimiz teveccüh gösterdiler ve yeni döneme dair devam etmemiz noktasında bizlere destek verdiler. Ben herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Türkiye'nin en iyi takımıyız, Biz şampiyon olacağız Türkiye'nin en iyi takımıyız, Biz şampiyon olacağız

BAŞARI BİR MOTİVASYON KAYNAĞIDIR

Pazartesi günü mazbatasını aldığını hatırlatan Taban, "Yeni döneme dair de planlarımızı, programlarımızı hayata geçirmek için canla başla çalışıyoruz. Tabi şehrimizle alakalı yatıp kalkarken ben şunu gördüm, gerçekten bu şehirde gençler başta olmak üzere ciddi manada üzerinde eğilmemiz gereken, başta spor aktiviteleri olmak üzere onlara çok ciddi anlamda etkinlik alanları oluşturmamız gerektiğinin farkına vardım. Bayanların beklentileri ayrı, yetişkinlerin beklentileri ayrı... Velhasıl bu şehirde yaşayan herkesin istek ve taleplerini dinleyerek yola çıkmıştık. İçinde bulunmuş olduğumuz Belediyespor'da birçok branş yer alıyor. Ancak profesyonel manada bir tane takımımız var. Bu şehrin değerlerinden, markalarından biri haline dönüşen bir takım var. Branşının en üst liginde mücadele eden bir takımımız var. Bundan dolayı da ben emeği geçen başta kuruluşundan bu yana büyük emekleri olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'a, yine o günden bu yana görev alıp mücadele eden arkadaşlarımız var. Herkese teşekkür ediyorum. Herkes kendi görev ve yetkinlik alanı içerisinde gayretle çalıştı. Bunu geliştirmek, başarıları arttırmak istiyoruz. Çünkü başarı bir motivasyon kaynağı. Futbol Türkiye'de önemli bir tanıtım değeri. Ancak salon sporlarının da bu manada önemli olduğunu düşünüyorum. Bununla alakalı da salon sporlarında belki farklı branşları da arttırmak, önemsemek gerektiğini düşünüyorum. Çıktığımız bu sezon maratonunda da belli bir noktaya geldik. Artık son 3 maça çıkacaksınız. Ben hepinize bugüne kadar verdiğiniz emekler için teşekkür ediyorum. Sizler gayret edin, çalışın. Başarı zaten özverili çalışmayla, iyi hedef koymayla, iyi bir ekip oluşturmayla ortaya çıkıyor. Hamdolsun bunu sahiplenen bir şehir var İnegöl'de" diye konuştu.

YENİ SEZON PLANLAMALARI BAŞLADI

Taban, hafta sonu oynanacak son 3 maça değinerek konuşmasını şöyle noktaladı: "Cuma, Cumartesi ve Pazar günü maçlar oynayacaksınız. Bu maçlarda sizlere başarı ve kolaylıklar diliyorum. Ardından yeni bir sezon başlayacak. Biz de yeni sezona dair planlamaları şimdiden yapmaya başladık. Biz iyi bir kulübüz. İyi bir ekip ve iyi bir kadroyuz. Herkese çok teşekkür ediyorum."

Açıklama sonrası sohbet havasında yöneticiler, teknik heyet ve sporcularla görüşen Başkan Taban, sezon kapanışını toplu fotoğraf çekimi ile noktaladı.