Aroma Erkekler Voleybol 2.liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor Voleybol takımı yeni sezon hazırlıklarına başladı. Antrenör Nizamettin Çakır idaresinde Yunus Emre Spor kompleksinde sezon hazırlarına başlayan İnegöl Belediyespor Voleybol takımının antrenmanını Belediyespor yöneticileri ile birlikte izleyen İnegöl Belediyespor Başkanı Adem Tayyar, "Geçtiğimiz sezon güzel bir sezon geçirdik. Takımımız sezonu 6. sırada tamamladı. Sezonun tamamlanmasının ardından yeni sezon ile alakalı çalışmalarımıza başladık. Geçen yıl beraber çalıştığımız Murat Mestan ile yapmış olduğumuz görüşmelerde, gelecek sezon ile alakalı bizimle çalışmayı düşünmediğin belirtti. Yeni sezon öncesi hoca arayışlarımızı yoğunlaştırdık. Yapmış olduğumuz araştırmalar sonucunda geçtiğimiz sezon aynı grupta mücadele ettiğimiz TOFAŞ voleybol takımın çalıştıran Nizamettin Çakır hocamız ile anlaşma sağladık." dedi.

GÜZEL BİR TAKIM OLUŞTURMAYA ÇALIŞTIK

Yeni sezon öncesi önemli transfer yaptıklarını kaydeden Tayyar, "Hoca konusunun çözüme bağlanmasının ardından Nizamettin Çakır hocamız geçtiğimiz sezon takımda yer alan sporcularla görüşme yaptık. Ancak geçen yıl ki sporcuların yüksek ücretler talep etmesi nedeniyle anlaşma sağlayamadık. Yönetim ve teknik heyet bir toplantı yaparak bu yılla alakalı ne yapabileceğimizin planlarını yaptık ve hocamızın bize verdiği liste doğrultusunda transfer çalışmalarına başladık. Dış transfer çalışmalarımız doğrultusunda TOFAŞ, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray"dan oyuncu transferleri yaptık. Güzel bir takım oluşturmaya çalıştık. Teknik heyete ve sporculara yeni sezonda başarılar diliyorum. Ekim ayının ilk haftasında maçlar başlayacak." diye konuştu.

Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz" Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz"

AMACIMIZ İNEGÖL HALKINI HEYECANLANDIRMAK

Antrenör Nizamettin Çakır ise "Yeni sezon öncesi yeni bir takım kurduk. Kadromuzu yüzde 90 oluşturduk. Alacağımız 2 oyuncu ile transferi kapatacağız. Amacımız İnegöl Belediyespor voleybol takımı olarak İnegöl halkını heyecanlandırmak. Seyri yüksek ve heyecan veren bir takım oluşturmaya çalışıyoruz." dedi.