Gerçekleştirmiş olduğu birbirinden önemli transferler ile dikkatleri üzerine çeken İnegöl Belediyespor voleybol takımı, Beşiktaş"ın smaçörü Aydın Güler ve TED Koleji"nin liberosu Metin Durmuş"u da kadrosuna kattı.

Daha iyi takım olduğumuzu göstermemiz gerekiyor Daha iyi takım olduğumuzu göstermemiz gerekiyor

Dün Belediyespor tesislerinde düzenlenen imza töreninde bir konuşma yapan Belediyespor Başkanı Âdem Tayyar: "İnegöl Belediyespor yeni sezon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Takımımızı şekillendirmeye başladık. Transfer çalışmalarımız da devam ediyor. Bazı eksiklerimiz vardı, bu anlamda da Beşiktaş kulübünden smaçör Aydın ve TED kolejinden de libero Metin"i transfer etmek suretiyle takımımızı daha da güçlendirdik. Bundan sonra 2-3 transferimiz daha olacak ve takımımız son şeklini alacak. Ekim ayının ilk haftasında da maçlarımız başlayacak."dedi.

Yeni transferlerden Metin Durmuş transferine ilişkin, "Geçen sezon TED kolejinde oynuyorduk, bu sezon da yine 2. Ligde mücadele eden İnegöl Belediyespor"la ilgili Nizamettin hocam ve yöneticilerden teklif aldık. Buraya başarılar elde etmek için geliyoruz. Güzel bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum." değerlendirmesinde bulunurken, Aydın Güler ise yaptığı kısa açıklamasında "Geçen yıl Beşiktaş"ta güzel bir sezon geçirdik. İnşallah bu sezon İnegöl Belediyespor"u da 1. Lige çıkaracağız."dedi.

Konuşmaların ardından Metin Durmuş ve Aydın Güler kendilerini Belediyespor"lu yapan imzalarını attılar.