ERDOĞAN'IN YERİNE GELDİ

Helikopter ile şehre gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Bursa ve İnegöl protokolünün yoğun katılımıyla burada karşılandı. Daha sonra Oktay, beraberindeki kalabalık heyetle Modef Expo fuarını gezdi.

Fuar alanında mobilya firmalarını gezen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a firmalar ve İnegöl Mobilyası hakkında detaylı bilgiler verildi. Oktay, gördüğü manzara karşısında üreticilere tebriklerini iletti.

BELEDİYE'Yİ DE ZİYARET ETTİ

Fuar ziyaretinin ardından AK Parti Teşkilatına yönelik düzenlenen yemeğe katılan Fuat Oktay, burada da partililere hitap etti. Fuat Oktay, son olarak İnegöl Belediyesi'ni ziyaret etti.

CHP'nin kazandığı Pınarbaşı'na kayyım atandı CHP'nin kazandığı Pınarbaşı'na kayyım atandı

Protokol üyeleri tarafından burada karşılanan Oktay, Başkanlık makamında protokol üyeleriyle kısa süreli olarak bir araya geldi. İnegöl Belediyesi'nde İnegöl Tarihi Mehterinin ve kalabalık vatandaşların karşıladığı Oktay, vatandaşlarla selamlaşıp Mehter Takımıyla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Alper Taban da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a hediye takdiminde bulundu.

Fuat Oktay, Belediye ziyaretinin ardından Kültürpark yanındaki alandan helikopterle şehirden ayrıldı. 6 saatlik yoğun maratonda Oktay, şehrin tüm dinamikleriyle bir araya gelip İnegöl hakkında önemli bilgiler alma imkanı buldu.