Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain çalışmalara döndü Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain çalışmalara döndü

Fatih Akyel yaptığı basın toplantısında şu ifadeleri kullandı: "İnegölspor'daki görevimizi tamamladık. Yönetim kurulu ile görüşerek karşılıklı olarak ayrılma kararı aldık. 7-7,5 aylık dönemde İnegölspor için elimizden geleni yaptık. Doğru yaptıklarımız, yanlış yaptıklarımız vardır. Biz elimizdeki imkanlarla en iyisini yaptığımızı düşünüyorum. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Yöneticilerimize, oyuncularımıza, taraftar gruplarına teşekkür ediyorum. Bizim için güzel bir süreç geçti. Bu basın toplantısını herkese teşekkür etmek için yapmak istedim. Yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Hepsi birbirinden değerli isimler bazıları bizi kırsa da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum."

AYRILIK NEDENİ

"Yönetim kurulu ayrılık nedenini bildirmedi. Sadece karar olarak söyledi. Nasıl geldiysek öyle de gitmesini biliriz. Ben kendimi başarılı buluyorum. 4 puanla aldık. Grubumuz 1.lig ayarında. Üstteki 5 takım ekonomik anlamda da güçlü takımlar. 44 puana ulaştık. 50 puan sınırına dayandık. Biz elimizden gelenini en iyisin yaptık. Bu şartlarda bence iyi bir puana ulaştık"

HEDEF LİGDE KALMAKTI

"Ben anlaştığımda herhangi bir hedef söylenmedi. Devre arasında başkan ve yönetici arkadaşlarımızla oturduğumuzda takımımıza 4-5 takviye yapıp Play-Off için oynarız diyorduk ama ligde kalalım yeter düşüncesi ortaya çıktı. Bunu başkan söyledi. Ben de o zaman oyuncu almaya gerek yok dedim. Maliyetleri düşünelim dedik. Hedefimize de ulaştık"

GENÇ OYUNCULARI OYNATTIM

"Genç oyuncularla alakalı yönetimimizden oynatalım şeklinde istekler geldi. Bizim takımımızı da zaten genç oyuncular vardı. Gökhan, Erdi, Ahmet Hakan,i sonra haftalarda kaleci Mustafa'yı oynattık. Ben her zaman söylüyorum; genç oyuncu oynatacağız diye farklı skorlarla mağlubiyet alamayız. Her hafta 4-5 oyuncu değerlendirelim istedim. Böyle de yaptım"

BAŞKA HOCAYLA ANLAŞILDIĞINI BİLİYORDUM

"1 ay önce yolların ayrılacağına dair dedikoduların olduğunu biliyorduk. Her daim söyledik. Biz yolcuyuz, siz hancısınız. Biz her zaman görevi bırakmaya hazırız. Biz hedefimize ulaştık. Başkanımız da bunu söyledi. Teşekkür etti. Ben bunu etik bulmuyorum. Ben hoca görevdeyken başka bir anlaşmayı yapmazdım. Bana yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına da yapmam. Etik olmayan şeyler var. Tek taraflı fesih açıklaması hoş değildi. Bunu da söyledim. Kendisi de bunu kabul etti"

3 AYDIR BAŞKANI GÖRMEDİM

"Ben sadece Eşref Güç başkana kırgınım. Arkamdan hoca aramasaydı, yüzüme söyleseydi keşke. Bir tek başkana kırgınım. Yönetici, oyuncular, antrenör arkadaşlarım ve taraftara teşekkür ediyorum. Ama bu süreci başkan iyi yönetemedi. Başkanı 3-3,5 aydır göremiyorum. Konuşmuyoruz, sadece 30 saniye, 1 dakika merhaba diyoruz. Oyuncular da başkanı soruyorlar, nerede diye. Yönetici arkadaşlarımız çok koşuşturdular ama başkanı göremedik"

KEMAL İLE RAİF'İ BEN GÖNDERMEDİM

"Ben ilk yarı maçlar bittiğinde Kemal, Raif ve Bilal ile ilgili bir şey söylenmedi. Kemal ile alakalı jübile ettirelim sezon sonunda dedim. Onoro edelim dedim. Raif için hiçbir inisiyatif kullanmadım. Raif'in kalacağını biliyordum. Bilal için oynatamayabilirim, gönderebilirsiniz dedim. Gitmek istiyorsa gitsin dedim. Sonra bana telefonla 3 oyuncuyu kadro dışı bıraktık dediler"