Hırka-i Şerif nedir, Hırka-i Şerif nerede, Hırka-i Şerif ziyaret saatleri ve tarihi ne zaman? Hırka-i Şerif nedir, Hırka-i Şerif nerede, Hırka-i Şerif ziyaret saatleri ve tarihi ne zaman?

Katıldığı Mastercheff adlı yarışmada birinci olarak adını Türkiye'ye duyuran İnegöllü Uğur Kardaş, daha sonra doğduğu ve büyüdüğü şehir olan İnegöl'ü de tanıtmak amacıyla bir video yayınladı. Belediye Başkanı Alper Taban, Mastercheff Uğur'u telefonla arayarak hem yarışmada elde ettiği başarılı sonuç hem de İnegöl'ü unutmayarak şehrin tanıtımına katkı sağladığı için teşekkür etti.

Yaptığı görüşmede başarılarının devamını dileyen Başkan Taban, Uğur Kardaş'ı yeniden İnegöl'e beklediklerini de ifade etti. Taban, "Uğur kardeşimiz, İnegöl'ümüzde doğup büyümüş ve katıldığı Mastercheff isimli TV programında birinci olarak şehrimizin gururu olmuştur. Ben de kendisini telefonla arayarak başarısından dolayı tebrik etmek istedim. Ayrıca yarışmanın ardından bir video yayımladı. Bu videoda İnegöl'ü de tanıtarak şehrimizin tanıtımı adına önemli bir katkı sağladı. Kendisine şehrin yöneticisi olarak teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.