HER HAFTA FARKLI BİR MAHALLEDE VATANDAŞLARLA BULUŞACAK

Şehrin yönetimine halkı da dahil ederek katılımcı bir yönetim şekli oluşturma adına adımlar atan İnegöl Belediyesi, bu kapsamda vatandaşın fikirlerine doğrudan ulaşabilmek adına Mahalle Buluşması Programları tertip ediyor. Geçtiğimiz hafta ilki Mesudiye Mahallesinde gerçekleştirilen Mahalle Buluşmaları, bu hafta Kemalpaşa Mahallesinde devam etti.

Her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilmesi planlanan buluşmada, Belediye Başkanı Alper Taban beraberindeki Başkan Yardımcıları; Rıdvan Kocaağa, Oğuzhan Uslu ve Fevzi Dülger ile BUSKİ Müdürü Özbek'in katılımıyla Kemalpaşa Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Kemalpaşa Mahalle Muhtarlığı arkasında bulunan parkta saat 19.00'da gerçekleştirilen buluşmada, vatandaşların talep, istek ve şikayetleri dinlendi.

SORUNLARI BELEDİYEMİZLE BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

Mahalle Buluşmasının açılışında kısa bir konuşma yapan Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Erdem Kaya, halkın sesine kulak verilen bu programın kendi mahallelerinde yapılmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek "Mahallemizin elbette sorunları bulunmaktadır. Bu sorunları belediye ile beraber çözeceğiz inşallah. Ben Başkanımıza mahallemize gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyorum" dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca, İsmailağa Cemaati'nden Atıldı Cübbeli Ahmet Hoca, İsmailağa Cemaati'nden Atıldı

SAMİMİYETİ ARTTIRMALIYIZ

Ardından Belediye Başkanı Alper Taban kısa bir konuşma yaptı. Taban, Mahalle Buluşmalarının ilkini geçen hafta Mesudiye Mahallesinde yaptıklarını da hatırlatarak şöyle devam etti: "Bugün de Kemalpaşa Mahallemizdeyiz. Burada bizim konuşmamızdan ziyade sizlerin söyleyecekleri önemli. 5 yılın sonuna geldiğimizde, sizlerin karşısına çıkarak alnımız ak, başımız dik şekilde bu 5 yılın hesabını verebileceğimizi düşünüyorum. Rabbime dua ediyorum bizleri vatandaşımıza karşı mahcup etmesin diye."

Konuşma sonrası mahalle buluşması karşılıklı soru cevaplarla devam etti. Vatandaşlar taleplerini, önerilerini, şikayet ve isteklerini doğrudan Başkan Taban ve ekibine iletti. Belediye Başkanı Alper Taban da iletilen sorunlarla alakalı vatandaşı bilgilendirerek talepleri not aldı.