İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce her yıl düzenlenen 'İNEMATO' yarışmalarında 6. sınıflarda Muhammet Mert İlhan, Damla Erim, Alper Erim ve 7. sınıflarda Şamil Aydın, Sefa Akbaş, Ahmet Ferit Akduman, Enes Arslan madalya almaya hak kazandı.

Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor?

Bunun yanında Baran Ecertemel ve Talha Kutlu ile Bursa İMKB Fen Lisesinin geleneksel 'NİF' matematik olimpiyatlarına katılan okul, 54 okul arasından en yüksek puanı alarak finallerde yarışmaya hak kazandı.

Ayrıca Türkiye genelinde her yıl düzenlenen 'Kanguru' matematik olimpiyatlarında okulu temsil eden Baran Ecertemel, Talha Kutlu ve Şamil Aydın finale kalarak büyük başarıya imza attı.

Okul müdürü Ahmet Yakışıklı yaptığı açıklamada;

"Gazipaşa Ortaokulu olarak sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin yanında akademik olarak ilçe, il ve ulusal anlamda yeni başarıları kazanmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu gururu bize yaşatan gözbebeklerimiz öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının mimarları Matematik öğretmenlerimiz Oya Topal, Volkan Güney, Fatma Sarı Demir ve Orhan Eyol ile bu çalışmaların yürütülmesinde üstün gayretler sarf eden yönetici arkadaşlarım Özlem Akyol Uysal ve Okay Arslan'a Gazipaşa ailesi olarak en içten teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.