Kalite Özel Öğretim Kursları Rehber Öğretmeni Erdi Şahin'in açıklamaları şöyle: "Başarısız olmak için ne yapmak gerekir diye soruyorsanız, kesinlikle kendinize hedef koymayınız. Buna karşın "benim bir hedefim var" diyorsanız da oturup bir düşünün derim: "Koyduğunuz hedefin ömrü kaç günlük?" Kişi nerede zaman geçiriyorsa hedefi de o doğrultuda ilerliyor. Ormanda orman mühendisi, sanayide makine mühendisi, hastanede doktor... Sen de böyle mi düşünüyorsun? Tebrikler! Başarıdan uzaklaşmak için gerekli olan ilk adımı atmış bulunmaktasın"

Bursa’da minikler bu merkezde uzayı yaşıyor Bursa’da minikler bu merkezde uzayı yaşıyor

"Üniversite hayali olan öğrencilerin çoğu özel öğretim kurslarına yazılıyorlar, etüt derslerine kalıyorlar ancak en önemli şey olan hedef belirleme noktasında hep eksik kalıyorlar. Hedeflerini belirlemediklerinden kursa ya da dershaneye neden geldiklerinin farkında bile değiller. Hedefimiz sadece kağıt üstünde olmamalı, onu hayatımızın bir parçası haline getirmeli ve kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapmalıyız. Eğer kendinize bir hedef koyar ve ona odaklaşırsanız mutlaka başarıya ulaşırsınız. 90 almak için mücadele ederseniz 90 alamasanız da 80'e ulaşırsınız"

"Çoğu öğrenci uzun süre çalışamamaktan, odaklanamamaktan şikayetçi durumdadır. Bunun sebebi ise zamanı doğru kullanmamak ve en büyük odak noktası olan hedef belirlemenin eksik olmasıdır. Hayal kurmadan hedef belirlemek olanaksızdır. Ancak hayallerin somut olarak vücut bulabilmesi, canlı hale gelebilmesi için çabaya ve düzene ihtiyacı vardır. Hayal - hedef - başarı üçgeninde en önemli unsur sizin çabanızdır. Ne gençliğinizden ne de sorumluluklarınızdan vazgeçin. Bu ikisi arasında denge sağlamak ve bu denge çerçevesinde mücadele etmek sizi daima ileriye taşıyacaktır"