İnegölspor'da 1 aydır konuşulan hoca değişikliği dün gerçekleştirildi. Teknik Direktör Mehmet Bulut ile yollar ayrıldı. Onursal Başkan Alinur Aktaş'ın devam edilmesi görüşü yönetimde kabul görmedi.

5 SAAT TOPLANTI YAPILDI

İnegölspor'da önceki akşam yönetim kurulunda Teknik Direktör Mehmet Bulut'un durumu görüşüldü. 5 saat süren toplantıda Onursal Başkan Alinur Aktaş'ın istikrar vurgusuna rağmen yöneticilerin büyük çoğunluğu hoca ile yolların ayrılmasını istedi.

GEREKÇE: HEYECAN EKSİKLİĞİ

İnegölspor Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda yöneticilerin 90'ına yakını hocayı istemedi. Yöneticilerin gerekçesinin Mehmet Bulut'ta heyecan eksikliği olduğu kaydedildi.

YENİ TEKNİK HEYET BELLİ OLDU

İnegölspor yönetimi yeni teknik heyeti bugün açıklayacak. İnegölspor'un yeni teknik kadrosu şu isimlerden oluşacak: İsmail Güldüren, Hüseyin Yoğurtçu, Mehmet Seçkin, Murat Endes ve Hakan Gökkaya

GÜLDÜREN'E CARLOS VE SERGEN TAKTİĞİ

İsmail Güldüren, Teknik Direktörlük lisansı sıkıntısı olduğu için Sivasspor'da Roberto Carlos ve Gaziantespor'da Sergen Yalçın örneğindeki gibi resmiyette menajer, gerçekte teknik adam olacak.

METİN AKAN AYRILIYOR

Teknik Direktör Mehmet Bulut ile sorunları olan fakat Bulut'un ayrılmasının ardından takımda kalması beklenen Metin Akan ile de yollar ayrılacak. Bulut'un 2.yarıda istemediği Gökhan Güleç ile ilgili kararı yeni teknik heyet verecek.

Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye Süper Kupa çağrısı Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye Süper Kupa çağrısı
.