Fatih Erbakan Yeniden Refahın Üye Sayısını Açıkladı Fatih Erbakan Yeniden Refahın Üye Sayısını Açıkladı

Gençlik Kolları Başkanı Uğur Şen, fotoğraf sergisinin açılışında yaptığı basın açıklamasında Erbakan Haftası etkinlikleri kapsamında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Şubat ayının Türkiye ve millet için iki önemli olayın dönüm noktasını barındırdığına dikkati çeken Şen, "Bunlardan ilki 27 Şubat. Türkiye'nin maddi ve manevi kalkınmasına öncülük etmiş, İslam dünyasına ve bütün insanlığa yeni bir ufuk açmış, 'Yaşanabilir Türkiye', 'Yeniden Büyük Türkiye' ve 'Yeni Bir Dünya' idealleri için ömrünü adamış olan büyük bir liderin, Erbakan Hocamızın vefatının 10. yıl dönümü. İkincisi ise 28 Şubat. Üzerinden 24 yıl geçmesine rağmen hala tüm yönleriyle aydınlatılamamış kirli bir darbenin yıl dönümü."

"Aradan geçen 10 yıldan sonra bugün, Erbakan Hocamızın siyasi nezaketine, üretimi esas alan ekonomi anlayışına, daima bu ülkenin her bir vatandaşını bu ülkenin asli bir unsuru olarak gören yaklaşımına olan ihtiyacımız ortadadır. Aynı şekilde aradan geçen şu kadar yıla rağmen, hakkında sürekli yanlış yorumların yapıldığı ve ne yazık ki siyasi istismara kurban edilen 28 Şubat darbesinin tüm yönleriyle aydınlatılmasının gerekliliği de ortadadır."

"Bu sebeple Gençlik Kollarımız tarafından bir karekod çalışması yapıldı. İlçemizde muhtelif noktalara astığımız bu karekodu cep telefonuna okutan vatandaşlarımız 28 Şubat'ın arka planını ve süreci aktaran online bir belgeseli izleme fırsatı bulacaklar. Yine kurduğumuz stantta 'Benim İçin Erbakan' konulu bir fikir duvarı çalışmamız bulunuyor. Vatandaşlarımız Erbakan hocamızla ilgili görüş ve düşüncelerini bu duvara yazarak dile getiriyorlar." diye konuştu.