Kafkasspor yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Teknik Direktör Özgür Şahin, "Uzun bir aradan sonra BAL Liginin başlamasıyla ilgili bir karar alındı. Bu biz antrenörler ve futbolcular için sevindirici bir karar oldu. İnşallah diğer amatör müsabakalarda açılır ve bir sürü antrenör ve sporcu kardeşlerimiz bu mutlu haberi alır. Aydın hoca benim için özel bir insan. Ona ve ekibine başarılar dilemek istedik."

Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz" Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz"

"Kafkaspor bu ligi hak ediyor. İyi bir ligde mücadele edecekler. Hem onlara gelelim bir hayırlı olsun dileyelim hem de idmanlarını izleyelim istedik. İnşallah onlar adına da güzel bir başlangıç olur. BAL'da kalıcı olurlar veya bir üst lige çıkmayı başarırlar. Ben Aydın hocama ve Kafkaspor camiasına hayırlı uğurlu olsun diliyorum. İnşallah başarılı olacaklar." dedi.

Kafkasspor Teknik Direktörü Aydın Ungan ise " Ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduk. Özgür hocama ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Ayaklarına sağlık. BAL ligi başlama tarihi belirlendi. 17 Nisan'da kısmet olursa 2 grup halinde başlayacağız. İnşallah bizim için hayırlısı olur. Camiamızı, İnegöl halkımızı en yi bir şekilde temsil etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.