İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ve Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu geçtiğimiz yıl Ekim ayında İnegöl ziyareti gerçekleştirmişti. Ziyaretler esnasında MHP İlçe Teşkilatı tarafından raporlanan hususların başında 'İnegöl'ün il olma hayali' yer almıştı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli bugün grup toplantısında; "Biz gelecek nesillere her anlamda güvenceye kavuşturulmuş bir vatan, bir millet, bir devlet emanet etmekle mesul ve mezunuz. Biz il sayısı 100 olan, nüfusu da 100 milyona ulaşmış bir Türkiye'yi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. Bahçeli'nin bu konuşması İnegöllüleri heyecanlandırdı.

HER FIRSATTA DİLE GETİRİYORUZ
Konu ile alakalı bir açıklama da MHP İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun'dan geldi. Torun,"Biz İnegöl'ün il olamamasından kaynaklı sorunları tespit edip üzerinde çalışarak il olmamız gerektiğini her fırsatta genel merkezimize iletiyoruz. Bu konuyla ilgili detaylı bir dosya da sayın genel sekreterimiz İsmet Büyükataman ve sayın Bursa milletvekilimiz Mustafa Hidayet Vahapoğlu'nun İnegöl ziyaretinde sunduk. Her zaman dediğimiz gibi milletvekillerimiz bizim dertlerimizle dertlenip çalışmalarını sürdürüyor. Bugün gelinen noktada da sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin açıklamaları İnegöl'ümüzün il olma hayalinin ateşini yakmıştır. Milletimiz ve ilçemiz menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.