İnegöl'de 2 ay önce öksürük şikayetiyle İnegöl Devlet Hastanesine başvurdu. Yapılan tetkikler sonucunda Lenf kanseri teşhisi konulan genç doktor adayı, Bursa Uludağ Üniversitesi TIP Fakültesinde tedavi altına alındı.

Diyarbakır'da dermatoloji ve kozmetoloji derneği kuruldu Diyarbakır'da dermatoloji ve kozmetoloji derneği kuruldu

HASTALIĞINA MEYDAN OKUYOR

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversite'sinde Tıp okuyan Azra Bulut, sosyal medya hesabından "Kemoterapi ağır, kanser büyük ama kusura bakmasın, mekan benim" ifadelerini ile hastalığına meydan okudu.

BABADAN ÇAĞRI

İki ay önce öksürük şikayetiyle başvurdukları hastane de kızlarının Lenf Kanseri olduğunu öğrendiklerini söyleyen baba Tahir Bulut, "2 ay önce kızım üniversiteden evine geldi. Öksürük şikayetiyle Devlet hastanesine gittik. Hastanede göğüs uzmanı tarafından röntgen çekildi, akciğerinde kitle olduğu tespit edildi. Kızımın Lenf kanseri olduğu anlaşıldı. Kızım şuan Tıp Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi. Şuan Uludağ Üniversitesi Tıp fakültesinde tedavi görüyor. Kök hücre nakli gerekiyor. Bu konuda insanlardan destek bekliyoruz. Sadece benim evladım için değil bütün dünyadaki tüm insanlar için bir kök hücre bağışının ne kadar önemli olduğu, çok daha iyi anlamış olduk. Anıt önünde kurulan Kızılay tırında kan alımı yapılıyor. İnsanlar destek veriyorlar. Hepsinden Allah razı olsun. Allah kimseye bu hastalığı vermesin. İnşallah benim kızım şifa bulur" dedi.

Dönor olmak için gelen Esra Demir ise, "Biz arkadaşımla vatandaşlık görevimizi yapmak için geldik. Herkesin başına bu hastalık gelebilir. Herkesin bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz. Azra'ya şifalar diliyoruz" dedi.