MOBİLYAMIZ DUBAİ'DE

Dubai Mobilya Fuarı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan MOSDER Başkanı Mustafa Balcı, "Orta Doğu mobilya pazarının en önemli organizasyonlarından biri olan fuara, MOSDER üyesi markalarımızla birlikte katılım sağlayacağız. Son yıllarda Orta Doğu ülkelerinin bizden lüks mobilya talebi oldukça yüksek...

Kurban Bayramı'na Sayılı Günler Kala Kurbanlık Fiyatları Ne Kadar? Kurban Bayramı'na Sayılı Günler Kala Kurbanlık Fiyatları Ne Kadar?

Tüm dünyadan geniş bir ziyaretçi hacmine sahip olan bu fuarda, Türk mobilyacıları olarak tasarımlarımızla, ürün çeşitliliğimizle ve kalitemizle başta dünya devi Çin'le rekabet edeceğiz. Ayrıca Avrupalı markalara ve özellikle de İtalyan mobilyasına karşı da gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyoruz" dedi.

İHRACATTA DAHA AKTİF OLACAĞIZ

Mustafa Balcı, "Türk mobilya ihracatçıları olarak, bugün 179 farklı ülkeye ihracat yapan en yaygın sektöre hizmet etmekten gurur duyuyoruz. INDEX Fuarı, 23 farklı ülkenin mobilya markalarına ev sahipliği yapacak ve 76 ziyaretçi ülke de fuarda yer alacak.

3 gün boyunca yer alacağımız fuar kapsamında üye markalarımızla birlikte alım heyetleriyle görüşmeler gerçekleştireceğiz. Ekonomisi oldukça güçlü Orta Doğu ülkelerinden Afrika'ya kadar uzanan Bu sahada en aktif şekilde rol olmaya devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.