40 BİSİKLET 40 GENÇ İLE BULUŞTU

İnegöllü esnafların yardımıyla sağlanan 40 bisikleti 40 genç ile buluşturan dernek yönetimi bisiklet sporu ile gençlerin hem zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak hem de harekete teşvik etmeyi amaçlıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği Kurucu başkanı Fatih Bayram; Saygı değer İnegöl Halkı yine Ateş Karıncaları olarak sosyal bir projeyle karşınızdayız. Siz değerli İnegöl esnafımızın yardımlarıyla gençlerle birlikte bisikletlerimizi, kamp çadırlarımızı, kıyafetlerini aldık ve pandemi kurallarına da dikkat ederek yola çıktık. Biz inanıyoruz ki geleceğin teminatı olan gençlerimizi sadece söylemlerde değil eylemlerde de olması talebindeyiz. Ateş Karıncaları olarak yıllardır belirlediğimiz parolayı bir kez daha tekrarlayacak olursak 'konuşarak değil çalışarak yol alacağız.' O yüzden gençlerle birlikte yasaklar kalktığında dağlara ovalara kamp alanlarına giderek seminerlerimizi oralarda da vermeyi amaçlıyoruz.

Beşiktaş'ta MKE Ankaragücü mesaisi sürüyor Beşiktaş'ta MKE Ankaragücü mesaisi sürüyor

Bayrağını sancağını seven, emniyet teşkilatını, askerini, Allah rızası için çalışan Vatan görevlilierini seven gençlerimizi yetiştirmek için hep birlikte gayret etmeliyiz. Buradan İnegöl halkına sesleniyorum. Saygıdeğer anne ve babalar eğer biz gençlerimizle ilgilenirsek geleceğimizi kuvvetli, değerli, cesaretli ve cefakar gençlerin eline bırakarak rahat bir şekilde yaşayabiliriz. İfadelerini kullandı.

Dernek üyeleri son olarak şehitlik mezarlığına uğrayarak dualar eşliğinde şehit kabristanların üzerine gül bıraktı.