Türkiye'nin Ulaşım devrimi: Demiryolu ve Metro projeleri Türkiye'nin Ulaşım devrimi: Demiryolu ve Metro projeleri
Bursa-Ankara Karayolu OSB girişinde kesintisiz ulaşımı sağlayacak olan yonca tipi köprülü kavşağın yapım çalışması aralıksız sürüyor.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun katılımıyla temeli atılan 17 milyon TL’lik projenin çalışmalarını AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin yerinde inceledi.

Ankara ziyareti öncesi gerçekleştirilen incelemeye; Milletvekili İsmail Aydın da katıldı.

KAR ÇALIŞMALARI ENGELLEDİ

İncelemelerin ardından gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Hüseyin Şahin;

“Bulunduğumuz trafiğin çok yoğun yaşandığı ve birçok ölümlü-maddi hasarlı kazanın yaşandığı bir alandı. AK Parti hükümetlerimizin çözüm üreten politikaları sayesinde buraya bir köprülü kavşak kazandırıyoruz. Kavşağın 1 Aralık’ta temelini attık.”

“Bu sene kar yağışı çok bereketli geçti, çalışmaları 40 gün aksattı. Bursa-Ankara yolu istikametinde gidiş-geliş olarak 1 ay içerisinde hava şartlarının da normal gitmesi durumunda direkt olarak geçişe açılabilecek. OSB’ye ve şehre giriş-çıkışları da 3 ayda toparlanacak. Çok güzel bir proje...” diye konuştu.

4 YILDA 3 KÖPRÜLÜ KAVŞAK

Avarlar Kavşağında köprülü kavşak çalışması yapacaklarını duyuran Şahin;

“İnegöl’e kesintisiz ulaşımı sağlayacağız. 4 yıl içerisinde İnegöl’e 3 tane köprülü kavşak kazandırdık. Yol üzerine 2 tane daha altgeçit yapacağız, Kozluca ve Mesudiye Altgeçidini yenileyeceğiz. Bu köprülü kavşak bizim projelerimiz arasındaydı” dedi.

ÖDENEK HAZIR

Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, yeni Diş Hastanesi için 4 milyon TL ödeneğin geldiğini ve resmi prosedürlerin tamamlanmasının ardından ihaleye çıkılacağını duyurdu.