ARŞİVDEN HABER: İnegöl şehir Stadına onay

Tarih 12 Aralık 2005. O tarihte Türkiye kupasında gruplara kalarak büyük bir başarı elde eden İnegölspor'da büyük bir telaş vardır. Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri İnegöl İlçe stadını gezerek bir dizi incelemelerde bulunur.

Türkiye Futbol Federasyonu Marmara bölge müdürü Osman Kılıç ve Türkiye Futbol Federasyonu mimarı Haluk Yalkı yaptığı incelemelerinin ardından İnegöl İlçe stadında Türkiye Kupası Maçlarının oynanmasında her hangi bir sakınca olmadığını belirtir.

Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain çalışmalara döndü Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain çalışmalara döndü

ARŞİVDEN HABERİMİZİN DEVAMI ŞÖYLEDİR: " Konuyla ilgili bir açılama yapan İnegöl İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Osman Gümüş; "İnegölspor olarak ilk incelmede belirtilen eksikliklerimizi tam yerine getirmemiz sonucunda Türkiye Futbol Federasyonundan geçer not aldık. Bizden istenen portatif tribünlerin sağlamlık raporu ve boyanması, Basın tribünün mevcut teknolojiye ayak uydurabilecek ve rahat bir yayın yapılabilecek şekilde yeniden dizayn edilmesi, doping test odasının yeniden dizayn edilmesi, ve basın toplantısı odasının oluşturulması gibi eksiklerimiz kulüp yöneticilerimiz tarafından büyük bir özenle ve hızla yerine getirilmiş ve stadımız geçer not almıştır."dedi."