UEFA'dan Halil Umut Meler'e dev görev UEFA'dan Halil Umut Meler'e dev görev

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Gemlik Körfezspor maçını Soner ve Ersin"in golleriyle 2-1 kazanarak Süper Amatör Lig yolunda büyük bir engeli aşan Kocatepespor, son haftasına girilen 1.amatör kümede 2011-2012 sezonunu şampiyon bitirerek Bursa Süper Amatöründe İnegöl"ü temsil eden 7.takım olmak istiyor. Arabayatağı ile aynı puanla son haftaya giren temsilcimiz yarın Sanayi sahasında saat 16.30"da oynayacağı Emekspor maçını kazanarak rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek.

DOĞANSPOR, 2.SIRADAKİ ÇELEBİ MEHMET"İ AĞIRLIYOR

İnegöl"ün en köklü kulübü olan Doğanspor, geçtiğimiz sezon düştüğü 1.amatör kümeye tekrar yükselmenin hesaplarını yapıyor. Oynadığı 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik alan temsilcimiz, bugün 16.00"da Kurtuluş Sahasında 15 puanla 2.sırada yer alan Çelebi Mehmet"i ağırlayacak. Sezonun ilk maçında rakibini deplasmanda 4-3 mağlup eden Sarı Lacivertliler, hem puan farkını açmak hem de rövanşı rakibine vermemek istiyor.

AKHİSAR DEMİRSPOR KÜME DÜŞTÜ

2010-2011 sezonunda şampiyon olarak 1.amatör kümeye yükselen Akhisar Demirspor, bu sezon 2.amatöre tekrar düştü. 20 Mayıs 2012 Pazar günü Yenişehir Sahasında saat 17.00da oynanması gereken Akhisar Demirspor - Akpınar İdmanyurduspor 1.küme müsabakası Akhisar Demirsporun dilekçe ile maça çıkamayacağını belirttiğinden iptal edildi. 1.küme 6.grup şampiyonu İnegölspor, yarın Kartalspor Fidyekızık Sahasında ligdeki son maçına çıkacak. 2.amatör küme takımlarımızdan Osmaniyespor ise Hamzabeyspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.