Kafkasspor Yönetim Kurulu üyesi Yavuz Selim Kaya yapmış olduğu açıklamada,

"Kulüp olarak öncelikli hedeflerimizden birisi alt yapıdır. Mesleğinde iyi yerlere gelmiş antrenörlerle çalışmak istiyoruz. Altyapımızda başarılı olacağına inandığımız Cihan hocamıza teklif götürmüştük, sağ olsun bizleri kırmayarak görevi kabul etti. Planlı programlı ve düzenli bir çalışma sistemiyle çocuklarımızın gelişimine çok büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Antrenör kadromuzu oluştururken, bu işe ne kadar zaman ayırabilecekleri ve antrenörlük mesleğinde gelecekle ilgili hedeflerinin olması bizim için belirleyici bir faktördür. Her iki taraf içinde hayırlı olsun" diye konuştu.


Geçmiş yıllarda Doğugücü ve İsaören ile şampiyonluk yaşayan Cihan Birlik Kafkasspor gibi büyük bir camiada görev almaktan mutlu olduğunu söyledi. Hedefinin iyi bireyler yetiştirmek olduğunu belirten Birlik "Uzun senelerdir gönül bağım olduğu Kafkasspor camiasına, antrenör vasfı ile dahil olduğum için çok mutluyum. Altyapı ruhunun sağlam ve canlı olduğu bir camiada kendi antrenörlük gelişim özelliğimin verimli olacağı kanaatindeyim. İnşallah altyapı ruhunu geliştirip, iyi bireyler yetiştirip hedef doğrultusunda iyi işler çıkarırız. İyi dilek ve temenniler için herkese çok teşekkür ederim"


MEHMET CİHAN BİRLİK KİMDİR

Uzun yıllar süper ligde mücadele etti, kupalar kazandı: O takım artık amatörde! Uzun yıllar süper ligde mücadele etti, kupalar kazandı: O takım artık amatörde!


1987 Bitlis Doğumlu olan hocamız 2013 yılında Selçuk Üniversitesi Antrenörlük bölümünden mezun olmuştur. İnegölspor altyapısında antrenörlüğe başlayan Cihan Birlik, sırasıyla Doğugücuyle 2.amator şampiyonluğu, İsaörenspor'la 1.amatör şampiyonluğu yaşamış , bu sezonda İsaörenspor'la Süper Amatör ligde mücadele etmiştir.