Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen İnegöl'ü daha sağlıklı içme suyuna kavuşturacak ve bünyesinde su depoları, isale hattı ve şebeke hatları bulunan altyapı projesinin çalışmaları devam ediyor.

İnegöl'ün sağlıklı bir şekilde geleceğe taşınması, depreme dayanıklı modern konutlarla geleceğe taşınması amacıyla büyük önem taşıyan 'Yeni İnegöl Projesi'nin istişare toplantı için İnegöl'e gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kentte sürdürülen alt yapı çalışmalarıyla alakalı açıklamalarda bulundu.

İNEGÖL TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜZERİNDE

Başkan Aktaş yaptığı açıklamada; "İnegöl'ün nüfusu bu yıl 7 bin artarak 281 bini aştı. İnegöl Türkiye ortalamasının üzerinde büyüyor ve gelişiyor. Büyükşehir olarak merkezde altyapıyla alakalı hummalı bir şekilde çalışıyoruz. Bu vesileyle verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilerim ama bittiğinde modern, sağlıklı bir yapıya kavuşmuş olacak.

İçme suyunun kalan hattıyla, kanalizasyon ve yağmursuyu ile alakalı da ikinci etapta bir ihalemiz olacak. Yaklaşık 42,5 milyon Euro'luk bir ihale yılın ikinci yarısına yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Kısa vadeli 100 milyon TL civarı bir yatırım ama orta ve uzun vadede baktığınızda 395 milyonluk çalışma yapacağız" diye konuştu.

Suç Örgütlerinin Sonu Gelmiyor Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi Suç Örgütlerinin Sonu Gelmiyor Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi