U19 ekibimiz Yeniceköy sahasında ağırladığı GMG Kastamonuspor U19 takımını 3-0 mağlup etti.

Ekibimiz bu sonucun ardından oynadığı 23 maçta 14 galibiyet 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde ederek, topladığı 47 puanla 2. Sırada yer aldı.

U-17 ekibimiz deplasmanda karşılaştığı Sakaryaspor U-17 takımına 1-0 mağlup oldu.

Ekibimiz bu sonucun ardında oynadığı 23 maçta 13 galibiyet 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde ederek, topladığı 43 puanla 4. sırada yer aldı.

Fenerbahçeli futbolcuların cezaları belli oldu Fenerbahçeli futbolcuların cezaları belli oldu

U-16 Ekibimizde Yeniceköy sahasında ağırladığı Sakaryaspor U-16 takımını 5-0 mağlup etti.

Ekibimiz bu sonucun ardından oynadığı 23 maçta 14 galibiyet 5 beraberlik 4 mağlubiyet elde ederek, topladığı 47 puanla 2. sıraya yükseldi.

U-15 ekibimiz ise deplasmanda karşılaştığı Sakaryaspor U-15 takımı ile 0-0 berabere kaldı.

Ekibimiz oynadığı 23 maçta 15 galibiyet 5 beraberlik 3 mağlubiyet elde ederek, topladığı 50 puanla 2.sıradaki yerini korudu.

Ekiplerimiz böylelikle oynadıkları 4 müsabakadan 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etmiş oldu. Ekiplerimiz bu maçlarda 8 gol atarken kalelerinde sadece 1 gol gördü.

Maçların ardından değerlendirme açıklaması yapan Altyapı Antrenörleri şunları söyledi:

U19 Teknik Sorumlusu Selahattin Esen, "Yenice sahasında GMG Kastamonuspor ile karşılaştı. Maçın ilk yarısında istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık topa hakim olma, oyunu kontrol altına alma, pas oyunu ve organizasyonda yeterli değildik. Buna rağmen 3 tane net pozisyona girdik, birini değerlendirdik. Bu süre içinde de rakibimize de pozisyon vermedik. 2.yarıda ise topu yere indirip set oyunu hızlı paslarla daha olgun ve olumlu bir görüntü sergiledik. Organize pozisyonlar ürettik, goller bulduk. Rakibimizin hızlı ataklarına izin vermedik. Basit top kayıpları yapmamız ritmimizi ve tempomuzda dalgalanmalara neden oldu. Oyunun son bölümlerinde birçok net pozisyonlar bulduk. Sonuçlandırmada beceri sağlayamadık. İyi oynadığımız süreleri arttırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Zirve yarışının içinde bulunmaya devam edeceğiz. Bizleri bu maçta yalnız bırakmayan yöneticilerimize ve başkanımıza teşekkür ediyorum. Oyuncularımızıda galibiyetten dolayı kutlarım."

U17 Teknik Sorumlusu Murat Yakşi, "Sakarya Ekrem Karaberberoğlu sahasında Sakaryaspor ile karşılaştık. Oyun karşılıklı kontrollü başladı. 30. Dakikada 10 kişi kaldık. Oyun planımızı değiştirdik, rakibe direnç gösterdik. 80. dakikada kornerden ters vuruşla kendi kalemize topu gönderdik. Sonrasında yaptığımız ataklarda gole ulaşamadık. Özellikle eksik kaldıktan sonra takım halinde direnç koyan ve rakip alanda tehlikeli olan takımımı kutluyorum."

U16 Teknik Sorumlusu Caner Taban, " 1 puanla üstümüzde bulunan rakibimiz Sakaryaspor'u evimizde konuk ettik. Güçlü rakibimiz karşısında daha önceden planladığımız şekilde 2.bölge savunmasıyla başladık ve çabuk ataklarla gol aradık. Oyun kurgumuz maçın başından sonuna kadar istediğimiz gibi netice verdi ve hemen maçın başında bulduğumuz gollerle maçın sonuna kadar rahat bir oyun çıkardık ve maçı farklı bir skorla maçı kazandık. Bunun yanında topun bizde kalması ve basit top kayıpları konusunda hala eksiklerimiz olduğu çok net gözüktü. Skor avantajına rağmen sahada daha sakin kalmamız gerekirdi diye düşünüyorum. İlerleyen maçlar için bu eksiklerimize ilgili çalışmaları daha fazla yapmamız gerekiyor."

U15 Teknik Sorumlusu Yunus Memiş, "Deplasmanda Sakaryaspor'a konuk olduk. Müsabakaya istekli ve arzulu başlayan iki takımda özellikle ilk yarıda karşılıklı ataklarla izleyenlere keyifli bir maç izlettiğimiz düşünüyorum. 2.yarı havanın sıcak olmasından dolayı temponun düşmesine rağmen iki takımda net pozisyonları gole çeviremedi.Müsabakanın başından sonuna kadar güzel oyun ve mücadele veren oyuncularımıza teşekkür ediyorum."