İNGİLİZCE SUNDULAR

2024 Yılı bütçesinde Eğitime rekor destek 2024 Yılı bütçesinde Eğitime rekor destek

Altın Nesil okulları'ndaki Etkinlikler anasınıfı ve 1. Sınıfların portfolyo sunum çalışmaları ile başladı. Minik öğrenciler yıl içerisinde öğrendiklerini portfolyo sunumları ile ailelerine sergilediler. Sunum esnasında heyecanları yüzlerinden okunan öğrenciler başarılı bir şekilde kendilerini İngilizce ifade ettiler.

İngilizceyi ''Eğlenerek Öğrenme" yöntemiyle öğrencilere sevdirmeyi amaçlayan İngilizce öğretmenleri düzenledikleri "English Fest" etkinliği ile öğrencilerin günlük konuşma İngilizcesini oyun oynarken kullanmalarını,böylece İngilizcenin yalnızca okulda öğrenilen bir ders olarak kalmasının önüne geçmeyi amaçladıklarını söylediler.Öğrenciler ise kurulan oyun stantlarında hem eğlendiler hem de dil anlamında farklı beceri alanlarını kullanarak kıyasıya yarıştılar.

Eğlenerek öğrenmenin yanında öğrenilenlerin objektif bir şekilde ölçülmesini destekleyen Altın Nesil Okulları, düzenledikleri TOEFL sınavı ile İnegöl' de ilkleri yaşatmaya devam ediyor. Bu uygulama hiçbir ülkenin müfredatına bağlı olmaksızın, dilin akademik ve sosyal kullanımını, öğrencinin yabancı dil hakimiyetini tarafsızca ölçmektedir.