Yeni sezon öncesi transfer harekatını sürdüren Efeler Ligi temsilcimiz İnegöl Belediyespor, 2 sezondur Almanya Şampiyonu olan Berlin Voley takımının tecrübeli smaçörü Steven James Douglas Marshall'ı transfer etti.Marshall için bugün kulüp tesislerinde imza töreni düzenlendi. Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ile kulüp yöneticilerinin katıldığı imza töreninde, 29 yaşındaki Kanadalı Smaçör oyuncu Marshall, kendisini turuncu lacivertli renklere bağlayan imzayı attı. 100'ün üzerinde maçta Kanada Milli takımının formasını giyen Marshall, milli takım ile 2015 yılında Kuzey-Orta Amerika ve Karayipler Voleybol Konfederasyonu organizasyonunda altın, 2017 yılında ise dünya liginde bronz madalya aldı.

İnegölspor Kayserispor İle Eşleşti İnegölspor Kayserispor İle Eşleşti

SPOCULUĞU VE KİŞİLİĞİNE GÜVENİYORUZ

İmza töreninde bir açıklama yapan Eşref Yiğit, İnegöl Belediyespor'un yeni transferinin imza töreni için bir araya geldiklerini söyledi. Yiğit, "İnegöl Belediyespor ve İnegöl Belediyesi olarak şehrimizin spor kenti olması adına tüm gayretlerimizi sarf ediyoruz. Bu bağlamda Efeler Liginde bir takımımız var. Bu sene de yine emin adımlarla yolumuza devam etmek adına transferlerimizi gerçekleştirdik. Bugün de 14'üncü transferimizi gerçekleştiriyoruz. Steven James Douglas Marshall'a ben öncelikle hoş geldin demek istiyorum. Marshall, sporculuğu ve kişiliğine güvendiğimiz bir kardeşimiz. 2015-2016 yılından bu yana Alman liginde önemli başarılara imza attı. Kanada Milli Takımında da 100 kez forma giymiş bir kardeşimiz. İnegöl Belediyespor adına da bu sezon önemli katkıları olacağını düşünüyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

MOBİLYA KUPASI HEYECANI BAŞLIYOR

Açıklamasında Perşembe günü başlayacak Mobilya Kupasına ilişkin de konuşan Yiğit, "Bu yıl 4'üncüsünü gerçekleştireceğimiz Mobilya Kupamız da 4 Ekim Perşembe günü başlıyor. Ülkemizin güzide takımlarını davet ettik. Fenerbahçe, Halkbank, Maliye Piyango ve İnegöl Belediyespor'umuzun da olacağı 4'lü bir turnuva olacak. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri maçlarımız kapalı spor salonumuzda devam edecek. Tüm sporseverleri bu keyifli müsabakalara davet ediyorum" ifadelerinde bulundu.

Steven James Douglas Marshall ise İnegöl Belediyespor gibi profesyonel bir kulüpte bulunduğu için mutlu olduğunu söyledi. Marshall, herşeyin çok mükemmel olduğunu kaydederek; "Bu sezon elimden gelen gayreti sarf edeceğim. Ligi de en iyi yerde bitireceğimizi düşünüyorum" dedi.