İnegöl'ün en büyük sorunlarından bir tanesi olan ancak yıllardır çözüm üretilmesi noktasında elle tutulur bir ilerleme sağlanamayan hava kirliliği artık vatandaşları isyan noktasına getirdi.

HIRSIZLARA MANİ OLUN

Vatandaşlar dün İnegöl 1.OSB'den yükselen kirli hava ile ilgili fotoğrafları gazetemize göndererek şu açıklamalarda bulundular: "Bu resimlerde gördüğünüz İnegöl 1. OSB ye ait fotoğraflar 12.05.2022 tarihinde saat 19.00 saatlerinde çekilmiştir. Bizi güneşten ve temiz havadan mahrum bırakan, temiz hava ve güneş hırsızlarına Allah aşkına artık mani olunmasına yardımcı olun."

İSTİHDAM SAĞLAMAK HAVAYI KİRLETMENİN RUHSATI MI?

"Evet, ülke ekonomisine önemli katkılar sunan ve binlerce insana iş ve ekmek sağlıyorlar. Ama ömrünü İnegöl'de yaşayan insanları temiz hava ve net bir güneşten mahrum etmeye astım ve kanser başta olmak üzere çeşitli solunum yolu hastalıklarına sebebiyet vermeye kimsenin hakkı olmamalı."

FİLTRELER MALİYET NEDENİYLE Mİ ÇALIŞTIRILMIYOR?

Sağlık Bakanı Açıkladı! Bundan Sonra... Sağlık Bakanı Açıkladı! Bundan Sonra...

"Maliyet faktöründen kaynaklı olarak filtreleri çalıştırmadıklarını zannediyoruz, lütfen kontrollerin sıklaştırılması, gerekli önlemlerin alınmasına yönelik araştırmacı gazeteciliğin gereklerini yerine getirmek için konunun gündeme taşınıp kontrollerin sürekli yapılmasını sağlayalım."