Sektöre döşemelik kumaşla başlayan ve 2007 yılında da AKM Malzemecilik olarak kurulan firmanın İnegöl Şube açılışı öncesi İnegöl Tarihi Mehteri konser verdi.

Konser sonrası gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Firma Sahibi Fatih Aslan; "Ülkemizin ve sektörümüzün ekonomik, pazar ve talep anlamında dalgalı, istikrarsız bir dönemden geçmekte olduğu bu zamanda ismi mobilyayla özdeşleşen mobilya ihracatının ve inavasyonunun öncüsü olan İnegöl'e yaptığımız yatırım gerek bizim, gerek Safaş süngerin, gerek diğer tedarikçilerin sizlere ve sektöre güvenimizin eseridir. Bu bağlamda AKM Ailesi olarak sizlere kaliteli, rekabetçi, şeffaf bir ticari anlayışıyla hizmet vereceğiz. Açılışımızın 12 Mart tarihine denk getirmemizin sebebi İstiklal Marşımızın TBMM kabulünün yıl dönümü olması sebebiyledir. Bu vesileyle milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u minnetle yad ediyoruz. Sözlerime son verirken hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder şükranlarımı sunarım" dedi.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Alper Taban ise; "Bugün AKM Firmamızın, işletmesinin güzel bir mekanın açılışını gerçekleştiriyoruz. Öncelikle bu mekanın kendilerine ailelerine ve şehrimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tabii ki hayatta inişler çıkışlar var. Dünya artık büyük bir köy... Dünyanın her köşesinde yaşanan en ufak bir olay, dünyanın her yerinden hissedilebiliyor ama hamdolsun ülkemiz her koşulda ve şartta büyümeye kalkınmaya, üretmeye devam ediyor. Çmberimiz git gide büyüyor, istihdamımız artıyor. Burada Fatih Bey gibi değerli iş adamlarımızın ticarete atılmalarıyla gerçekleştiriyoruz. Ticaret işi gerçekten cesaret işidir, girişimcilik işidir bu cesareti kendileri gösterdikleri için kutluyorum.

Kırlent Evim: Kumaştan Sanata Uzanan Yarım Asırlık Serüven Şimdi MODEF Fuarı'nda Sizlerle Kırlent Evim: Kumaştan Sanata Uzanan Yarım Asırlık Serüven Şimdi MODEF Fuarı'nda Sizlerle

"Özellikle belirtmek istiyorum ki ekonomik krizin değil, ekonomik savaşın verildiği bu günlerde böyle güzel bir müessesenin İnegöl'ümüze, Bursa'mıza, vatanımıza, milletimize kazandırdığı için sayın iş yeri sahibimize teşekkür ediyor, hayırlı olsun diyorum. Allah utandırmasın inşallah" diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yıldız da konuşmasında Başkan Alinur Aktaş'ın selamlarını iletirken; açılan yeni işyerinin hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından yapılan dua ve kurdele kesimi ile açılış gerçekleştirildi.