KAN VER BİR HAYAT DA SEN KURTAR

Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde ülkemizdeki kan ihtiyacının karşılanmasına destek olmak ve kan bağışının önemine yönelik bilinç oluşturmak amacıyla Başsavcılık ile Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi ortaklığında İnegöl Adalet Sarayı'nda kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi.

'Kan ver bir hayat da sen kurtar' sloganıyla gün boyu düzenlenen kampanya; adliye personeli ile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Adliye Sarayının zemin katında yapılan kan bağışı kampanyasına; Başsavcı Zekeriya Alper İnanç ile hakim ve savcılar da kan vererek destek oldu. Kampanya sonunda ise 54 ünite kan alımı gerçekleştirildi.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Çarpıcı İddia: İmamoğlu Seçilirse Kayyum Tehdidi Var Rasim Ozan Kütahyalı'dan Çarpıcı İddia: İmamoğlu Seçilirse Kayyum Tehdidi Var

Kan bağışında bulunan Başsavcı Zekeriya Alper İnanç, "Kan hayattır. Her kan bağışı, bir canı kurtarabilmek için önem taşıyor. Bağışta bulunan arkadaşlarımıza, personelimize ve bu programda emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum." dedi.