Konuyu gündeme getiren Osmaniye Mahalle Başkanı Rıdvan Sazigöl, "Şuan bulunduğumuz alan İnegöl otogarının çıkış kapısının bulunduğu Şebboy Caddesi ile Süleymaniye alt geçidine giden yan yol Hacı Şakir sokağının kesişim noktasıdır. Bu noktada garajdan çıkan otobüsler Ankara yoluna çıkış yapıyorlar. Aynı şekilde Bursa istikametinden gelen otobüsler de bu noktayı kullanarak garaja giriş yapıyorlar. Ancak dört yolun kesiştiği bu bölgede bir kavşak olmadığı için Ankara yoluna çıkan ve o istikametten gelen araçlar ile Şebboy Caddesi - Hacı Şakir sokağı istikametinde geçiş yapan araçlar kontrolsüz olarak yolu kullanmak zorunda kalıyor. Bu sebeple garajın çıkış noktası olan bu bölgede birçok kaza meydana geliyor."

"Saadet Partisi olarak başından beri garajın yeriyle ilgili yaptığımız haklı eleştirilerimizin neticelerini maalesef burada görüyoruz. Mevcut garajın yerine AVM yapıp, garajı da 200 metre öteye taşıyarak bu bölgenin trafiğini iki misli artırmanın sonucu bu şekilde karşımıza çıkıyor. Daha önceleri trafik yoğunluğu olmadığı için sorun olmayan bu bölge şimdi özellikle akşam saatlerindeki yoğunluk sebebiyle ciddi kazalara sebep oluyor. Yetkililerin bu alanla ilgili acil olarak bir kavşak oluşturması gerektiğini huzurlarınızda ifade ediyoruz."

Bursa'da YRP adayı Sedat Yalçın'dan BUTTİM ziyareti Bursa'da YRP adayı Sedat Yalçın'dan BUTTİM ziyareti

"Yine mahallemiz sınırlarında bulunan Altay caddesinin genişletilmesi için yapılan kamulaştırma işlemlerinin bir an önce neticelendirilmesi ve özellikle hastane trafiğini taşıyan bu caddenin rahatlatılması gerekmektedir. Bu konuyu da mahalle teşkilatı olarak yakından takip etmek ettiğimizi belirtiyoruz" diye konuştu.