Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını  verdi" Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını verdi"
Atatürk anıtı önünde düzenlenen MÜSİAD İnegöl Şubesinin geleneksel iftar yemeğine katılan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Ağustos ayı içerisinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için İnegöl halkından destek istedi.

“40 GÜN SONRA CUMHURBAŞKANI SEÇİLECEK”
Gönlünde yatan Cumhurbaşkanı adayını açıklayan Milletvekili Hüseyin Şahin, “Türkiye’mizde ilk defa Cumhurbaşkanımızı 40 gün sonra biz seçeceğiz. 52 milyonun üzerindeki seçmen yeni devlet başkanını, Cumhurbaşkanını seçecek. AK Parti olarak sizlerin huzuruna en güzel ve başarılı adayla çıkacağımıza inanıyoruz. Gönlümüzden geçen Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı yapmak için sizlerine huzuruna sunacağız. Sizlerin desteğinize ihtiyacımız var. Türkiye eski Türkiye değil. Ülkemiz asla eski Türkiye olmayacak. İnegöl’de eski İnegöl değil. Bundan sonra da eski İnegöl olmayacak. Daha büyüyecek, gelişecek, modern ve yaşanabilir şehir olacak” dedi.

TEMİNAT AK PARTİ
1 Temmuz’da (bugün) Cumhurbaşkanı adayının Ankara’da açıklanacağını belirten Hüseyin Şahin, “Sizlerin duanıza ve desteğinize ihtiyacımız var. Neden" Gelecekte daha güzel yaşanabilir bir Türkiye için. Daha mutlu ve müreffeh Türkiye için. Kalkınmış bir Türkiye için. Allah’ın izniyle bunların teminatı AK Partidir” dedi.