DESTEK BEKLENTİMİZİN ALTINDA
İnegölspor Başkanı Münür Kanar, maçın ardından yaptığı açıklamada; "Zor bir maçtı. Biz bunun bilinciyle sahaya çıktık. Onlar 1-0 öne geçti. İkinci yarıda değişiklilerle maçı aldık. Ben burada topçu kardeşlerimizi, teknik heyeti kutluyorum. Sağ olsunlar ellerinden geleni yaptılar ve 3 puanı aldık. Yolumuza devam ediyoruz. Çarşamba günü deplasmanda Urfa maçı var. İnşallah hayırlısıyla o maçı da 3 puanla kapatıp geldiğimiz zaman içeride oynayacağımız Sarıyer maçını da büyük ihtimalle alırız.

TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu

Bu takım Play-Off oynar diye düşünüyorum. İnegölspor için ilçe protokolü ile bir araya geldik o toplantıdan sonra 50 bin TL toplandı. Bu İnegölspor için yetersiz bir bütçe, benim beklentim yüksekti. Kaymakamımız ve belediye başkanımız kendi aralarında bir istişare yapıp bize yardımcı olursalar çok mutlu oluruz. Ciddi ödemeler var. Pazartesi günü kendilerini ziyaret edip tekrar destek isteyeceğim. Mülkü amirlerimizden destek bekliyoruz. Görüyorsunuz sportif başarı için mücadele ediyoruz" dedi.

YENİLGİYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK
İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş ise şunları söyledi:"Yenilgiye tahammülü olmayan bir takımız. Biz bunu hep söylüyoruz. Mücadelemiz hep bu yönde olacaktı zaten. Bazı maçlarda yaşadığımız bazı tatsız hadiseler oluyor ama asla ve asla yenilgiye tahammülümüz yok. Yarışın içerisindeyiz. Bu yarışma böyle devam edecektir. Henüz kazanılmış bir şey yok ama dediğim gibi bulunduğumuz yer ve yerimizin üstünde yer edinmek için çalışacağız.

Çok güzel bir mücadele oldu. Dönüşümüz güzel. Son ana kadar oyunu bırakmama isteği, arzusu mükemmel. Oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum. Ben hakemler ilgili hiçbir şey söylemek istemiyorum ama yani sahada ezildiğini gördüğü zaman adaletsiz bir ortam durumu olduğu zaman yani insan isyan ediyor. Pozisyonları da görüyorsunuz, kime ne çalındığını. Yani sadece istiyoruz ki, gördüklerini çalsınlar. Başka bir şey istemiyoruz."

1.LİG ÇOK ZOR DEĞİL
İnegölspor Basın Sözcüsü Özgür Gürbüz ise Hekimoğlu Trabzon maçına ilişkin olarak; "En başta şunu söylemek istiyorum. Bu kategoriye bu hakemler gerçekten yakışmıyor. Ne çaldığı belli değil ne yaptığı belli değil. Manasız maç yönetti. Maçı da biraz gerdi. Sonuçtan memnunuz tabi. Biz ilk günden beri söylüyoruz. Bu takıma güvenirsek, bu kent kenetlenirse, bu takım gerçekten iyi yerlere gelecek. Defalarca deklare ettik. Yine deklare ediyoruz.
Takıma sahip çıkılması lazım. Evet, sportif başarı bir şekilde bir yerlere kadar geldi. Ama artık bu takımın bir şekilde üzerindeki mali yükü atması lazım. Kısmet olursa bu hafta bir kampanya başlatmayı düşünüyoruz. İnegölspor'a destek kampanyası başlatacağız. Artık sportif başarının dışında kulübün üzerindeki borç yükünü kaldırıp, önümüze bakmamız lazım. Artık hadise sadece Play-Off değil. Biz bir üst ligi hesaplamaya başladık. Bu takım daha iyi yerlere gelecek. Kimse inancını kaybetmesin. 1.Lig çok zor değil."