BU GURUR İNEGÖL'ÜN

Efsane maraton taraftar grubu adına bir açıklama yapan İnegölspor amigosu Tevfik Taşkın; Dünyayı esir almış Covid 19 virüsü yurdumuzda da gözüktügü ilk günden itibariyle görev kutsaldır düşüncesiyle Efsane Maraton taraftar grubu olarak toplantılar yapmak zorunda kaldık.Bu süreç içinde neler yapmamız gerektiğini iyi biliyorduk. Zaman zaman gerek Efsane Maraton watcap grubunda gerek yapmış olduğumuz toplantılarda devletimizin ve milletimizin bize ihtiyacı olduğunu vazife bilerek zor günlerin hep birlikte aşacagımıza inanarak kararlar aldık. İlk kampanyamız "Sen Evde Kal Biz Getiririz" kampanyası ile bize ulaşan Atalarımızın ihtiyacını karşılamaktan onur ve gurur duyduk. Zaman zaman bizlere ulaşan büyüklerimizin ihtiyacını karşılamak bizlerin görevi olduğu aslında aşikardı. Biz Türkiye taraftarlar topluluğu içinde genel yapılan bir uygulamayı aslında baz alarak uyguladık bu organizasyonu. Ama biz Efsane Maraton taraftar grubu olarak daha çok dua almamız gerektiğini düşündük"

"Buna istinaden ülkemizde Covid 19 virüsünün varlığını daha çok hissettiğimiz kısa süre önce bizlerin tekrardan bir şeyler yapmamızın zamanı geldiğini düşündük. Emin olun ki Tüm taraftar gruplarına örnek olduğumuz 'Sen de var mısın' organizasyonu bir çok dost meclisinde konuşulduğu ve destek verilmesi gerektiği telefonlar ve mesajlar aldık. Bu organizasyonda Tribün çocukları olarak sosyal medya üzerinden birbirlerimize meydan okuyarak her bir taraftarımız bir ailenin genel ihtiyacını karşılamak zorunda olduğumuzu hissediyorduk. Yardımlarımıza İnegöl İş dünyasınınında katılmasıyla kısa süre içinde Efsane Maraton grubu olarak toplamda 300 aileye ulaşmanın gururuna eriştik. Bunun yanı sıra sivil toplum kurum ve kuruluşlarınında kaymakamlık aracılığında 1000 aileye ulaştıklarının bilgisine ulaştıktan sonra vesile olan herkesin dualarımızda olduklarını bilmelerini istiyoruz. Genelde birbirimize ne kadar ihtiyacımız olduğunu görmüş olduk. Bizler ulaştığımız ihtiyaç sahibi ailelerle zaman zaman agladığımız zaman zaman mutlu olduğumuz güzel günler yaşadık ve bu günlere şahit olduk. Bu organizasyonumuz halen iş dünyasındaki değerli büyüklerimizin desteğiyle devam ettiğini belirtmek istiyoruz. Bizlere sosyal medya üzerinden hala mesajlar gelmektedir"

Fenerbahçe normal sezonu lider tamamladı Fenerbahçe normal sezonu lider tamamladı

"Son olarak başlattığımız 3. kampanyamız sokağa çıkma yasağı bulunan Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği çocuklarımızın Berat kandili gününde onları unutmak bize göre olmadığını farkettik.Bu sefer kandil günü zillerini biz çalarak toplamda İnegölspor tarihi 1984 adet kek , çikolata ve benzeri şekerlemelerle gelecek nesillere örf adet ve İslam dininin ne kadar temiz bir din olduğunu göstermeye çalıştık. Bu manada Efsane Maraton grup üyeleri olarak bizlere her türlü destegi sağlayan İnegöl' ümüzün dinamiklerine ve taraftarımıza teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Bizler herşeyin Allah tarafından geldiğine inanıyoruz. Birlikte dua edip dularla başaracağımıza inandığımız güzel günlerin yakında olduğunu bilin istiyoruz"