İsmail Kartal’dan Olympiakos maçında 3 değişiklik İsmail Kartal’dan Olympiakos maçında 3 değişiklik

HAZİRAN AYINDA LİGLER BİTER

Yetkin Etkin'in sorularını yanıtlayan Kanar, şunları söyledi: "Korona virüs her şeyi allak bullak etti. Ticaret durdu, her şey durdu. Maalesef bu virüsü yenmemiz için başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün devlet adamları sokağa çıkmamamızla ilgili telkinlerde bulunuyor. Bizde buna uymak zorundayız ve bu şartlarda da biz uyuyoruz. Futbolu da etkiledi. Biz sezonun son 5 haftasında Pendikspor ile oynayacaktık. Nihayetinde ligler ertelendi. Şimdi biz liglerimizin başlaması için Mayıs'ın 3'ünü bekliyoruz. Spor bakanımız ve federasyon başkanımızla birlikte tekrar bir toplantı daha olacak. İnşallah o güne kadar atlatırsak, Haziran ayında liglerimize devam ederiz diye düşünüyorum"

HEDEFİMİZ PLAY-OFF

"Bizim göreve geldiğimizde İnegölspor 14. sıradaydı ve 8 milyon 750 bin lira gibi bir borçla devraldık. Sağ olsun İnegöl'ümüzün mülki amirleri, başta ticaret odası başkanı olmak üzere belediye başkanımız olmak üzere sivil toplum örgütleri ve iş adamlarımız sayesinde biz bu borcu bugün itibariyle 1,5 milyon liraya düşürmüş bulunmaktayız. Şuan Türkiye liglerinde Süper Lig, 1.Lig, 2.Lig, 3.Liglerde altyapısından 7 tane oyuncusunu oynatan bir kulübüz. Hatta yedekleriyle birlikte 10 gencimizle devam ediyoruz. Şimdi önümüzdeki yıllarda takımların transferleri de zor olacak. O açıdan biz altyapı olarak gayet iyiyiz. 3 oyuncu daha alt taraftan çıkardığımızda toplam 11 kişi ile takım kurmuş oluyoruz. 2 tanede ağabey içlerine atarsak yine biz ligimize maliyetsiz bir şekilde devam ederiz. Diğer takımların altyapılarını pek bilmiyorum. Ama biz İnegölspor olarak gayet iyiyiz. 14 tane altyapı hocamızla birlikte devam ediyoruz. İnşallah iyi şeyler olur diye düşünüyorum. İnegölspor'un her zaman önü açık. Play-Off'uda zorluyoruz. İnşallah neden olmasın Play-Off. Hedefimiz Play-Off. İnşallah bunu da başarırız diye düşünüyorum"

TESİSLERİMİZ YAPILIYOR

"Bizim altyapıdan çıkarttığımız oyuncularımız Selimcan Temel, Ahmet Hakan Şahin ve Ömer Faruk Çalışkan için büyük ihtimalle sezon sonu Konyaspor ile görüşmemiz olacak. Bunlar bizim değerlerimiz, altyapıdan çıkarttığımız oyuncularımız. Sezon sonu profesyonel yapmak şartıyla, altyapımızdan 2 tane oyuncuyu daha idmanlara çıkartıyoruz. Yani altyapılarına önem veren kulüpler sürekli ayakta kalırlar. Yoksa dışarıdan transferlerle kulüpler mali bütçelerini zor ayarlarlar. Bu krizden sonra ne olacak malum. Ülkenin de toparlanması açısından bu tip şeylere yönelmemiz gerekiyor. Tesis anlamında değerli büyüğümüz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş tesisle ilgili gereken çalışmaları kendisi yapıyor. Korona virüsten dolayı şuan durmuş vaziyette ama tesislerimiz şuan yapılıyor. İnce işi kaldı. 2.ihalesi yapıldı. Şuanda Süper Liglerde olmayan tesisler olacak. Yani içinde saunası, yüzme havuzları, Türk hamamları, Fitness salonları olan güzel bir tesis. Sağ olsun belediye başkanımız bunu bize kazandıracak. İnşallah tesislerden sonra İnegölspor'un kalıcı gelirlerinin olması. Benim gönlümde yatan aslan sürekli olağanüstü kongre ile göreve gelmiş oluyorum. 1 yıl geliyorum, toparlıyorum, borcu aşağıya çekiyorum daha sonra değerli arkadaşlarımız geliyor tekrar borç yapıyorlar. İnegöl'ün büyüklü ufaklı fabrikaları var. Sağ olsunlar onlarda yardımcı oluyor ama İnegölspor'un kalıcı gelirleri olması lazım

1.LİGDE OLMALIYIZ

"İnegöl'ün yeri burası değil. Görüyoruz ne takımlar var nerelerde. Bizim hedefimiz 1.Lig olması lazım. Her gelen şampiyonluk diyor ama bir türlü şampiyonluğu yakalayamadık. Bunu yakalamak için altyapı oyuncularına önem verip, onlarla 1 yıl çalışıp ondan sonraki yıl takviyelerle İnegölspor'u 1.Lige çıkartabiliriz. İnegölspor'un yeri 1.Lig. Seyircisi de muazzam. Halkta futbolu seviyor. İnşallah bunu bir şekilde gerçekleştireceğiz. İnegölspor bugüne kadar federasyonla ilgili mali kriterleri yerine getirmiş bir kulüp. Ulusal lisanslarını almış bir kulüp. Bugüne kadar Türkiye liglerine futbolcu yetiştirmiş bir kulüp. İnegölspor köklü bir camia. İnşallah bundan sonrada elimizden gelen gayreti gösterip, İnegölspor'u layık olduğu yere getirmek istiyoruz."