23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla okul öğrenci meclisinin öncülüğünde '23 Nisan, 23 Mutluluk' sloganıyla başlatılan kampanyada alınan 23 bisiklet, ihtiyaç sahibi 23 çocuğa hediye edildi.

Okul bahçesinde düzenlenen törenle çocuklara bisikletler teslim edildi. Bisikletlerine kavuşan çocuklar büyük mutluluk yaşarken; protokol çocukların bu mutlu anlarına ortak oldu.

Bisikletlerin teslim töreninde konuşan Okul Müdürü Serdar Acar, "Anlamlı bir gün için toplandık. Okul öğrenci meclisinin öncülüğünde '23 Nisan, 23 Mutluluk' sloganıyla kampanyamızı başlattık. Tüm öğrencilerimiz harçlıklarından biriktirdiği paralarla kampanyamıza katıldı. Kampanyamızda alınan bisikletleri sahipleriyle buluşturuyoruz. İnşallah çocuklarımız 23 Nisan'da bisikletleriyle gezecekler. Bu kampanyamıza destek veren tüm öğrenci ve velilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Böyle duyarlı nesil yetiştirmenin gururunu bize yaşattılar." dedi.

Beypazarı maden suları  toplatılıyor Beypazarı maden suları toplatılıyor

Belediye Başkanı Alper Taban ise kampanyanın farkındalık oluşturduğunu belirterek, "Altın Nesil Okulunda eğitim gören öğrencilerimiz kendi harçlarıyla birikim yaparak böyle bir güzel çalışmanın altına imza attı. Güzel bir farkındalık. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Emeği geçenleri kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri öğrencilere bisikletlerini takdim etti. Okul bahçesindeki törene; Kaymakam Şükrü Görücü, Belediye Başkanı Alper Taban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, İlçe Jandarma Komutanı Ferruh Mağden, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şekerci ile öğrenciler ile velileri katıldı.