Net-Ar Araştırma Şirketi'nden Bursa İlçeleri Yerel Seçim Anket Sonuçları Net-Ar Araştırma Şirketi'nden Bursa İlçeleri Yerel Seçim Anket Sonuçları
Bursa’da zücaciyeden masaya, kozmetik ürünlerinden oyuncaklara kadar birçok ürünün satıldığı mağazanın açılışında izdiham yaşandı. 12’nci mağazasını 10 sene önceki fiyatlarla açan mağazaya 4 günde 20 bin kişi alışverişe geldi. Açılış kurdelesinin kesilmesiyle içeriye akın eden vatandaşlar, indirimli ürünleri alabilmek için bir biriyle yarıştı.
Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi’nde açtıkları 500 metrekarelik mağaza ile hizmet vermeye çalıştıklarını belirten Teksinn Bursa Bölge Müdürü Levent Sevindi, "Açılış öncesi yapmış olduğumuz kampanya ile 10 yıl önceki satış fiyatlarını müşterilerimize sunduk. 4 gün boyunca 20 bin kişi mağazamıza gelerek alışveriş yaptı. Onları mutlu edebildiysek ne mutlu bize" diye konuştu.
Mağazadaki ürünlerin fiyatlarının diğer mağazalara nazaran çok uygun olduğunu belirten vatandaşlar ise yetkililere teşekkür etti.