Alınan bilgilere göre; Geçtiğimiz Pazar akşamı Dömez Mahallesi'nde yapılan düğünde, havaya ateş edilmesi sonucu maganda kurşunun başına isabet etmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Olayın ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, alınan ifadeler ve elde edilen görüntüler neticesinde olayla ilgili olarak mahalle muhtarı Mustafa A., Akbaşlar Mahallesi muhtarı Eyüp A., ile Ramazan T., ve Özcan B., isimli şüphelileri gözaltına aldı.

Adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden olayı gerçekleştirdiği tespit edilen Ramazan T., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Maganda tarafından kullanılan ruhsatsız tabanca ile tabancaya ait 21 adet fişek, jandarma ekiplerince düğün alanının 150 metre ilerisinde çalıların arasında poşetin içerisine gizlenmiş şekilde bulundu.

Ayrıca olay yerinde jandarma 4 adet tabanca, 5 adet av tüfeği ve 6 adet kurusıkı tabanca ele geçirdi. Silah ve tüfeklere el konulurken; düğünde ateş ettikleri belirlenen 16 kişi hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.