ADAYIMIZI ÇIKARTTIK

Saadet Partisi Gençlik Kolları Konağı'nda gerçekleşen toplantıda konuşan İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, iktidarın baskısı ile sadece Büyükşehir Belediye Başkanlığına ilişkin seçimlerin yenilendiğini ifade ederek, "Sandık kurullarının tespitindeki usulsüzlük iddialarından tutun da oy sayımı sırasında yapıldığı iddia edilen oy kaydırma iddiaları neticesinde, zannımızca da mevcut iktidarın baskısı ile sadece Büyükşehir belediye başkanlığına ilişkin seçimler yenilendi. Herkes yenilenen seçimlerde Saadet Partisi'nin oluşturulan sözde ikili cepheden birinde yer alacağını düşünürken, Saadet Partisi şartlar ne olursa olsun kendi adayı Sayın Necdet Gökçınar bey ile sahaya tekrar çıktı ve Milli Görüş Belediyeciliğini İstanbul halkına anlatmaya devam ettiler."

Ümit Özdağ Bursa'dan sığınmacı sorununa dikkati çekti Ümit Özdağ Bursa'dan sığınmacı sorununa dikkati çekti

TEHDİTTEN BESLENENLER KAYBETTİ

"Oy oranı olarak baktığımızda Saadet Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kaybettiğini söyleyebiliriz. Ancak herkesin de kabul ettiği bir gerçek var ki o da; Saadet Partisinin ve Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu Beyin sürekli gündemde tuttuğu ve sürekli dile getirdiği kutuplaştırma değil birleştirme, nefret değil sevgi, seviyesiz siyaset değil yapıcı eleştiri söylemleri bu seçimde kazanmıştır. Herkes görmüştür ki, bu milleti gererek, tehdit ederek siyaset yapanlar, polemikten, fanatiklikten beslenenler kaybetmiştir."

İFTİRA ATANLAR KAYBETTİ

"Sokak ortasında parti mensubumuzu hedef göstererek terörist yaftası yapıştırmaya kalkanlar kaybetmiştir. Kendilerine tahsisli kanallarında, paralı şaklabanları ile partimize ve genel başkanımıza olmadık iftiraları atanlar kaybetmiştir. Genel Başkanımızın yapıcı, liyakatli ve seviyeli mesajları bu seçimin kazananı olmuştur. Şimdi Saadet Partisi teşkilat çalışanları olarak bize düşen, Genel Başkanımızın, Genel Merkezimizin bu söylem ve fikirlerini halkımıza etkin bir şekilde ulaştırmaktır. Yanlışın ne olduğunu artık tespit edebilen halkımıza doğrunun adresini de göstermek gerekmektedir." diye konuştu.

15 YILDIR BAŞLAYACAK

İnegöl'ün altyapı sorununa değinen Eroğlu "Bu akşam değinmek istediğim ikinci husus ise geçtiğimiz haftalarda yoğun yağışlar sebebiyle yerelde karşılaştığımız sorunlardır. Öncelikle bu sorunları dile getirmek adına yaptıkları etkili video klip ve basın açıklaması sebebiyle Gençlik Kollarımıza teşekkür ediyorum. Yaptıkları bu çalışma ile İnegöl'ümüzdeki en önemli sorunu olan altyapıyı tekrardan gündeme koymuşlardır. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban beyin de sonradan yaptığı açıklamaları takip ettiğimizde mesajın tam olarak gittiğini anlamış bulunuyoruz. Belediye Başkanımız altyapı ile ilgili yılsonuna doğru çalışmaların başlayacağını ifade ettiler. Bizler de 15 yıldır hala başlayacak, olacak bu altyapı çalışmaları için verilen bu son süreyi yakından takip edeceğimizi ifade ediyoruz." diye konuştu.