Bursa’da minikler bu merkezde uzayı yaşıyor Bursa’da minikler bu merkezde uzayı yaşıyor

Toplantıda 15 Temmuz ve tüm şehitlerin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra divan kurulunun oluşturulması ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Abdurrahim Mercan velilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek; "Başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere bize bu vatanı emanet eden atalarımıza minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. Okul aile birliği üyelerimizle beraber olduğumuz bu günde şehitlerimizi de anmak için hazırladığımız fotoğraf sergimizi de siz velilerimizle paylaşmak istedik. Bu vesileyle bu çalışmada emeği geçen Edebiyat Öğretmenimiz A.Metin Kürümoğlu'na ve toplantımıza iştirak eden öğretmenlerimizle siz değerli velilerimize teşekkür ederim." dedi.

TEKRAR SEÇİLDİ

Okul Aile Birliği Başkanı Bünyamin Buztaş'ın gündem maddeleriyle ilgili konuşmalarının ardından seçimlere geçildi. Seçimler sonucunda Bünyamin Buztaş yeniden Okul Aile Birliği Başkanı seçildi. Asil üyeliklere de Ali Çevik, Erhan Çoban, Mustafa Çubuk ve Samim Özdemir; denetleme kurulu üyeliğine Erol Çiftçioğlu seçildiler.

FOTOĞRAFLARLA 15 TEMMUZ

Okul Aile Birliği toplantısı Salih İbrahim Kırcalı MTA Lisesi edebiyat öğretmeni A.Metin Kürümoğlu'nun hazırladığı fotoğraf sergisinin gezilmesi ve okul idaresinin velilere pasta ve meyve suyu ikramıyla sona erdi. Okul Aile Birliği Başkanı Bünyamin Buztaş; "Genel Kurulumuzla bu güzel etkinliğin hazırlanması çok anlamlı olmuş. Şehitlerimize rahmet; emeği geçen herkese teşekkür ederiz." Dedi.