KAYITLAR BAŞLADI

Atölye çalışmaları 4-6 yaş ve 7-10 yaş arası çocuklar için iki farklı grupta değerlendirilecek. 4-6 yaş kategorisinde iki ayrı kurs salı günleri taş boyama, perşembe günleri ise çerçeve ve kalemlik yapımı kursları olarak düzenlenecek. 7-10 yaş kategorisi ise haftanın üç günü pazartesi taş boyama, çarşamba mozaik çalışması ve cuma günleri seramik çalışması şeklinde düzenlenecek.

Ankara Hamamönü: Tarihin izinde bir kültür mirası Ankara Hamamönü: Tarihin izinde bir kültür mirası

Her çocuğun bir hafta için katılabileceği 15 tatil çocuk sanat atölyesinin kontenjanları sınırlı olup ayrıntılı bilgi ve kayıt için veliler 02 Ocak tarihinden itibaren Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi'ne (Lazlar Camii Karşısı) müracaat edecekler.

TATİLİ DAHA İYİ DEĞERLENDİRMELİLER

Çocukların tatil dönemlerinde de kaliteli vakit geçirmeleri gerektiğine dikkat çeken ve konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Alper Taban; " Öğrencilerimizin tatil sürecini daha iyi değerlendirmeleri adına her yıl düzenlenen Çocuk Sanat Atölyemizin kayıtları başlıyor. Şehrin her paydaşına dokunmak durumundayız. İki kategoride düzenlenecek kurslarımızın kayıtları 02 Ocak tarihinde başlayacak. Başvurular 16 Ocak Tarihine kadar devam edecek olup kontenjanlarımız sınırlı. Tatil sürecinin daha etkin değerlendirilmesi adına velilerimizi 02 Ocak tarihinden itibaren Kültür Sanat ve Gençlik Merkezimize bekliyoruz" açıklamasında bulundu.