Yeni toplu taşıma araçlarıyla ulaşımı konforlu hale getiren İNULAŞ, 2019 yılı rakamlarını kamuoyuna açıkladı. Buna göre; İNULAŞ, 1 Ocak-31 Aralık tarihleri arasında 13 milyon 160 bin kişiye hizmet verdi. Araçları kullanan yolculardan 1,5 milyonu ise ücretsiz taşındı.

Cübbeli Ahmet Hoca, İsmailağa Cemaati'nden Atıldı Cübbeli Ahmet Hoca, İsmailağa Cemaati'nden Atıldı

Modern araçla İlçe halkına hizmet verdiklerini ifade eden İNULAŞ Başkan vekili Ergin Ayçiçek, "İNULAŞ olarak yoğun be yorucu bir yılı geride bıraktık. 1 Ocak-31 Aralık tarihleri arasında taşıdığımız yolcu sayısı 13 milyon 160 bin 761. Tam biniş 8 milyon 631 bin 941, öğrenci binişi ise 2 milyon 931 bin 589. 65 yaş üstü, engelli, basın, zabıta, gazi, emniyet, belediye personelleri olmak üzere yaklaşık 1,5 milyon kişi ücretsiz taşınmıştır. Engelliler de toplu taşıma araçlarını kullanıyor. 2019 yılında 324 bin 706 engelli taşındı." dedi.

İnegöl'de toplu taşımayı sağlıklı bir şekilde sürdürdüklerini dile getiren Ayçiçek, "Şehir içi yolcu taşımacılığında ekonomik, konforlu, rahat ve güvenli ulaşım imkanı sunabilmek için sürekli gelişen teknolojiye ayak uydurmak, halkımıza dünya standartlarında ulaşım imkanı sunmak adına otobüslerimizi hizmete alıyoruz. İnegöl halkımız her zaman her şeyin en iyisine layıktır. Halk otobüsleri İnegöl için ön yargıların yoğun olduğu bir kabus değil halkımızdan gelen talep, öneri ve şikayetlerin her zaman dikkate alındığı gerçek ulaşım araçlarıdır. Bizlere verilen bu görevi layıkıyla yerine getirme adına var gücümüzle çalışmaktayız." diye konuştu.