Photo Gallery

Emekliye ve çalışana ara zam geliyor Ak Partili isim canlı yayında duyurdu!

Seçimlere sadece 1 hafta kala, emeklilerin maaşlarındaki artışla ilgili açıklama bekleyenler için umut ışığı AK Partili Emin Akbaşoğlu'ndan geldi.

Abone Ol

Milyonlarca emekliyi ve çalışanı ilgilendiren zamla ilgili kritik tarihler belli oldu.

Milyonlarca emekli, maaşlarına artış yapılması beklentisiyle uzun bir süredir gündemdeydi. Ancak, beklenen müjdeli haber gelmedi.

Seçimlere sadece 1 hafta kala, emeklilerin maaşlarındaki artışla ilgili açıklama bekleyenler için umut ışığı AK Partili Emin Akbaşoğlu'ndan geldi.

Akbaşoğlu, seçimlerin ardından Meclis'in açılmasıyla birlikte emeklilerin gündeme alınacağını belirtti. Ayrıca, çalışanlar için de Temmuz ayında önemli düzenlemelerin olabileceğine işaret etti.

TGRT Haber'deki canlı yayına katılan Akbaşoğlu, emeklilerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. "Seçimlerin ardından Meclis açıldığında elbette ki emekliler gündemimizde olacak. Emeklilerin karşılaştığı zorlukların üstesinden gelmek önemlidir" dedi.

Akbaşoğlu, "Haziran sonu, temmuz başı itibariyle emeklilerimizin ve çalışanlarımızın dualarını almaya devam edeceğiz. Durumlarını daha da iyileştirecek adımları hep birlikte atacağız" şeklinde devam etti.

Akbaşoğlu'nun açıklamalarıyla birlikte "Temmuz'da asgari ücrete zam mı yapılacak?" sorusu gündeme geldi.

Akbaşoğlu, seçim çalışmaları sırasında emeklilerin yaşadıkları zorlukları kendilerine aktardıklarını ve hükümet nezdinde değerlendirildiğini belirtti.

Akbaşoğlu, "2024 yılı 'Emekliler Yılı' olarak ilan edilmiştir. Bu konuda önemli adımlar atıldı. 16 Nisan'dan itibaren Meclisimiz açılacak ve emeklilerimizin yaşam şartlarını iyileştirmek için çalışacağız" dedi.

Ayrıca, Akbaşoğlu çalışanlar için Temmuz'u işaret etti ve "Haziran sonu, temmuz başı itibariyle bu düzenlemeleri mutlaka yaparak dualarını almaya devam edeceğiz.

Onların alım gücünü artıracak, giderlerini azaltacak gerçekten durumlarını daha da iyileştirecek adımları hep birlikte atacağız. Ne gerekiyorsa yapacak olan AK Parti ve Cumhur İttifakı'dır" şeklinde konuştu.