2009 yılının Nisan ayında yağmur nedeniyle ertelenmiş 23 Nisan törenleriyle başlamıştım mesleğe. Elimde fotoğraf makinesiyle bütün stadyumun beni takip ettiğini zannediyordum. O ilk heyecandı benim için.

Üzerinden 11 yılı aşkın zaman geçti. Binlerce haber yazdım. Belki bine yakın köşe yazısı... Siyasiler, bürokratlar, spor camiasından isimler, STK'lar... Kimi alkışladı, kimi kızdı yazdıklarımıza. Çok şükür 11 yılda aileme, şahsıma yakışır bir şekilde bu görevi ifa ettim.

Veda yazıları zordur. O zorluk içinde tüm okuyucularımızdan haklarını helal etmelerini istiyorum. İnşallah yeni bir döneme başlıyorum. Yeri doldurulamayacak kadar değerli merhum Kamuran Balkan abimizin yerine Mobilyacılar Odası Genel Sekreteri olarak göreve başlayacağım. Rabbim utandırmasın inşallah.

Bursa'nın, bu toprakların yetiştirdiği en değerli bestekarlardan Yıldırım Gürses'in ifade ettiği gibi "Elveda GENÇ'liğim, elveda ey hatıralar" diyerek 11 yılı aşan bir süredir muhabir, sonrasında Yazı İşleri Müdürü olarak görev yaptığım GENÇ GAZETE ailesine veda ediyorum.

Bu süreçte başta Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Şen, Yazı İşleri Müdürümüz Özgür Yıldırım olmak üzere yayın danışmanımız Ayhan Bayraktar ve mesai arkadaşım Ersoy İşitmez, Genç Ajans ailesi, diğer kurumların muhabirlerine teşekkür ediyorum.