Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi’nde bulunan bir düğün salonunun önünde, davetliler arasında çıkan tartışma kısa sürede silah ve bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü.

D I Y A R B A K I R D A D U G U N S A L O N U O N U N D E S I L A H L 568077 168270

Dün gece saatlerinde düğün salonundan çıkan iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı. Tartışmanın büyümesiyle taraflar birbirine saldırdı. Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada 3 kişi yaralanırken, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

D I Y A R B A K I R D A D U G U N S A L O N U O N U N D E S I L A H L 568078 168270

Kavgada yaralananlar, ilk müdahalelerinin ardından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumu hakkında henüz net bir açıklama yapılmazken, polis ekipleri olaya karışan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Amasya’da Tıra Çarpan Otomobil Parçalandı Amasya’da Tıra Çarpan Otomobil Parçalandı

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Editör: Özkan Duran