Kültür& Sanat

Çocuklara animasyon filmi

İnegöl Belediyesi Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında doğada amansız bir mücadelenin anlatıldığı “Kuzular Kurtlara Karşı” adlı Animasyon Çocuk Filmini İnegöllü çocuklar ile buluşturdu.

Abone Ol

Ailelerin, sinema keyfini çocukları ile birlikte yaşamalarını sağlamak ve çocukların sömestre tatilinde keyifli bir zaman geçirmeleri adına düzenlenen animasyon film etkinliği büyük bir beğeni ile izlenildi.

DOĞAYA FARKLI BİR BAKIŞ

Mobilya Müzesi Konferans salonunda gösterimi gerçekleştirilen animasyon filmi ile doğanın tüm güzellikleri ortaya koyulurken, hayvan dostlarının aralarındaki tatlı rekabet ve liderlik yarışları, kuzular ile kurtların birbiriyle mücadeleleri ön plana çıkartılarak çocukların doğaya farklı bir pencereden bakmaları sağlandı. 75 dakika süren film gösterimiyle bir parçada olsa hayatı daha iyi tanıyabilmeleri ve anlayabilmelerine yardımcı olan bu güzel aktiviteyi ailelerin katılımıyla izleyen çocuklar, bol kahkahalı ve eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini yaşadılar.

Sahnelenen animasyon film sonrası veliler çocukları için gerçekleştirilen bu tür organizasyonlar için İnegöl Belediyesine teşekkür ettiler.

ŞUBAT AYI DOPDOLU GEÇECEK

İnegöl Belediyesi şubat ayı içerisinde dünyaca ünlü çocuk masallarının sahneleneceği tiyatro oyunları ile İnegöllü çocukların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu anlayışla 11 Şubat Cumartesi günü 'Çöpiş ile Kıpkıp', 18 Şubat Cumartesi günü 'Bremen Mızıkacıları' ve 25 Şubat Cumartesi günü sahnelenecek 'Kırmızı Başlıklı Kurt' Çocuk Tiyatrosu ile çocukların boş zamanlarını dopdolu ve eğlenceli bir şekilde geçirmeleri sağlanacak.