KAÇAN BALIK BÜYÜK OLDU

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra performansı düşen Muriç Mallorca transferinden sonra adeta küllerinden yeniden doğdu,Muriç'in performası adeta kaçan balık büyük oldu dedirtti.

İstanbul'da muhtar adayının çakarlı konvoyuna soruşturma! İstanbul'da muhtar adayının çakarlı konvoyuna soruşturma!

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Vedat Muriqi, Mallorca formasıyla ortaya koyduğu performansla İspanya'da gündem oldu.Kosovalı santrfor, 27 gol atan Güiza'dan sonra bir sezonda en fazla fileleri havalandıran futbolcu oldu. Muriqi bir gol daha atması durumunda kulübün en kısa sürede en çok gol atan 5. futbolcusu olacak.

Vedat Muriqi adeta küllerinden doğdu. Kosovalı santrfor, İspanyol ekibinde sergilediği performansla kulüp tarihine adını harflerle yazdırdı.

GUİZA'DAN SONRA BİR İLK

Son olarak Valencia ağlarını havalandıran Vedat Muriqi, Güiza'dan sonra Mallorca'da bir ilki başardı. 14 gole ulaşan Kosovalı golcü, 27 kez fileleri havalandıran Güiza'dan sonra bir sezonda en çok gol atan isim oldu.

VD

REKOR İÇİN BİR GOL KALDI 

Vedat Muriqi kalan maçlarda bir gol daha atması durumunda kulübün en kısa sürede en çok gol atan 5. oyuncusu olacak. Kosovalı santrfor bu sezon tüm kulvarlarda 35 maça çıkarken, 15 gol ve 4 asistlik performans gösterdi.