Spor

Belediyespor a kupa piyangosu

Abone Ol

Beşiktaş Spor Kulübünün voleybolda ligden çekilmesinin ardından 1. Lige Yenişehir Spor Kulübünün davet edilmesi ile birlikte İnegöl Belediyespor erkek voleybol takımı da Türkiye Kupası"na davet edildi. Temsilcimiz kupada Galatasaray ve Fenerbahçe gibi devlerle yarışacak.

EV SAHİPLİĞİDE KAPIDA

Geçen yıl 2. ligden 1. lige yükselen Beşiktaş Spor Kulübünün ligden çekilmesinden sonra Bursa Yenişehir Spor Kulübü"nün 1. Lige davet edildiğini belirten Tayyar, "Biz geçen yıl 6. sırada sezonu bitirmiştik. Dolayısıyla Yenişehir"in 1. lige yükselmesinin ardından biz de Türkiye Kupasına davet edildik. İnegöl Belediyespor, 5-6-7 Ekim tarihlerinde 28 Ağustos"ta kuraları çekilecek olan ve muhtemelen İnegöl"de olması muhtemel olan Türkiye kupasına katılacak ve belki de ev sahipliği yapacak. Bu sayede voleybolda 1. ligde mücadele eden aynı takımlarla mücadele etme şansımız olacak. Alınan sonuçtan Belediyespor olarak mutluyuz, gururluyuz. İnşallah İnegöl"e bu dalda da güzel şeyler yaşatırız" dedi.

YATIRIMLAR FEDERASYONUN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Voleybolun devlerini İnegöl"e getirecek olan Türkiye Kupası müsabakalarının bir bölümünün İnegöl"de oynanabileceğini, maçlara ev sahipliği yapacak yerler ilgili kura çekimi yapılacağını da kaydeden Tayyar, "Nerelerde bu maçlar oynanabilir, tesislerin yeterliliğine göre belirleniyor. İnegöl tesisler anlamında da güçlü bir potansiyele sahip. 3 salonumuz var. Önümüzdeki hafta Salı günü yapılacak olan kura çekimi sonrası Türkiye Kupası müsabakalarının bir ayağını İnegöl"de oynayabiliriz."diye konuştu. Tayyar, şu anda İnegöl"de yapılan yatırımların federasyon tarafından yakından takip edildiğine de dikkat çekerek; bu nedenle İnegöl"ü de kura içerisine alacaklarını dile getirdi.

İnegöl Belediyespor erkek voleybol takımının Türkiye Kupasında karşılaşacağı muhtemel takımlar ise şöyle: "Ziraat Bankası, Galatasaray, Fenerbahçe, Halkbank.