Olay, gece saatlerinde İzmit ilçesi Yahya Kaptan Mahallesi Büyük Çiftlik Sokak'taki bir binada meydana geldi. Aldatıldığını öne süren A.D., kocası E.D. ile tartışmaya başladı. Aldatma meselesi sebebiyle çıkan tartışmanın büyümesiyle A.D., evdeki tabanca ile kocasına ateş etti.

Ölü Olarak Taburcu Edildiği Öne Sürülen Recep Abbaslar Son Yolculuğuna Uğurlandı Ölü Olarak Taburcu Edildiği Öne Sürülen Recep Abbaslar Son Yolculuğuna Uğurlandı

A W380399 02

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, E.D'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. A.D. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İfadesi alınan kadın, bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA