Politika

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Çarpıcı Açıklamalar!

Hangi konularda ne dedi? CHP Genel Başkanı'na gösterilen tepki neydi? Ankara'da ne olmuştu? Gelen haberlerde son dakika gelişmelerini analiz ediyoruz.

Abone Ol

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik söylemleriyle dikkat çekti. Çelik, "Sözlerini kınıyoruz. Bu Meclis 2 kez gazi olmuştur. Gelinen nokta vahimdir, Kılıçdaroğlu adına bile üzücü." ifadelerini kullandı.

Ankara'daki Saldırı Girişimi ve Terörle Mücadele

Ankara'da yaşanan son saldırı girişimi hakkında da konuşan Çelik, terörle mücadele konusunda kararlılık mesajı verdi. "Terörle mücadele katlanarak sürecek." açıklamasında bulundu.

Azerbaycan-İspanya Görüşmesi Hakkında

Azerbaycan'ın, Türkiye'nin katılım şartının kabul edilmemesi üzerine İspanya'da yapılacak görüşmeye katılmama kararını değerlendiren Çelik, "Aliyev'in kararını takdir ediyoruz." şeklinde bir yorumda bulundu.

7 Ekim Kongre Hazırlıkları

Ömer Çelik, AK Parti Genel Merkezinde gündeme ilişkin yaptığı açıklamalarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Ekim Cumartesi yapılacak kongre için yoğun bir hazırlık içinde olduğunu belirtti. Kongrenin Ankara Arena'da gerçekleşeceğini ve tüm vatandaşların kongreye davetli olduğunu ifade etti.